evet açtım, bir şey değişmiyorsağ üstten ctrl f yapıp fps ve ping göstergesini açtın mı
gerek miyor diye biliyorumMerhaba öncelikle, sitede ki her scripti denedim, silip tekrar yükledi fakat hep aynı sorun her heroda q skilini vuruyor fakat diğer skilleri atmak için benim mouse ile düşmanın üstüne basmam gerekiyor. Ne yaptıysam bir türlü çözemedim. Nasıl düzelteceğim hakkında bilgisi olan var mı ?. Not: LPreborn kullanıcısıyım scripte aşinayım, Combo da bütün skiller işaretli.
bende başka hiç kimsede karşılaşmadım hocam gün video ekleyeceğim konuya. ilgin için teşekkür ederim.bu sorunla ilk defa karşılaştım kankam gerçekten çünkü bu şekilde hiç problem olmadı forumda da sık gördüğüm bir şey değil rica etsem yaşadığın sorunu video olarak bi atabilir misini
rica ederim birçok arkadaşın sorununu çözdüm fakat bu hatayı da çözelim video şeklinde eklediğinde beni etiketlersen daha kolay görürümbende başka hiç kimsede karşılaşmadım hocam gün video ekleyeceğim konuya. ilgin için teşekkür ederim.
hayır mesela yasuo q atıyor e atmıyor w ile duvar açmıyor mouse ile tıklamazsam. cait aynı şekilde lpreborn da böyle olmuyordu hiçusta tekleyen bir çar oynuyorsan böyle olmak zorunda zaten zed gibi bir çar oynuyorsan birisini seç ona tek attıktan sonra çık ki skillerin geri dönmesini bekle döndükten sonra yeniden birisini işaretle
hayır. cait, ireliea, yasuo, ezreal denedim hepsi scriptle iyi herolar hepsinde oldusadece bir heroda mı yaşıyorsun sorunu. kullandığın karakterle alakalı da olabilir
dostum config kullanıyor musun yoksa default muhayır mesela yasuo q atıyor e atmıyor w ile duvar açmıyor mouse ile tıklamazsam. cait aynı şekilde lpreborn da böyle olmuyordu hiç
Post automatically merged:
hayır. cait, ireliea, yasuo, ezreal denedim hepsi scriptle iyi herolar hepsinde oldu
evet gerekmiyor normalde, ben de konuyu o yüzden açtım kankamgerek miyor diye biliyorum
deneyeceğim teşekkürlerusta target sellector ayarlarından öncelik ayarlarsan düzelebilir bir dene istersen
shamanbey config kullanıyorumdostum config kullanıyor musun yoksa default mu
bir de benim kendi configim var onu dene istersen aynı problem devam ediyor mu bak bakalımevet gerekmiyor normalde, ben de konuyu o yüzden açtım kankam
deneyeceğim teşekkürler
shamanbey config kullanıyorum
It's not necessary, but I know that not every tsar has a combo.Please, I have solved the problem of many friends, but let's solve this error too, if you add me in the form of a video, I can see it more easily.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?