fps ve pıng gostergesını aç kralMerhaba öncelikle, sitede ki her scripti denedim, silip tekrar yükledi fakat hep aynı sorun her heroda q skilini vuruyor fakat diğer skilleri atmak için benim mouse ile düşmanın üstüne basmam gerekiyor. Ne yaptıysam bir türlü çözemedim. Nasıl düzelteceğim hakkında bilgisi olan var mı ?. Not: LPreborn kullanıcısıyım scripte aşinayım, Combo da bütün skiller işaretli.
açık dostumfps ve pıng gostergesını aç kral
Sanırım bununla ilgili o ayarı nereden yapacağım ?knkm anladığım kadarıyla skilleri sol click ile tamamlıyorsun onu kısayol ayarlarından skile tıklandığında atmayı açman gerekiyor diye biliyorum sc ile bi alakası yok
yok hayır skilli atmıyor üstüne tıklamadan, hedefle alakalı değilstick only target ayarı açıksa ondan olabilir dostum anladığım kadarıyla düşman şampiyonları sol tıkla işaretledikten sonra ona saldırıyor değil mi
sc nasıl kullanılıyor agaMerhaba öncelikle, sitede ki her scripti denedim, silip tekrar yükledi fakat hep aynı sorun her heroda q skilini vuruyor fakat diğer skilleri atmak için benim mouse ile düşmanın üstüne basmam gerekiyor. Ne yaptıysam bir türlü çözemedim. Nasıl düzelteceğim hakkında bilgisi olan var mı ?. Not: LPreborn kullanıcısıyım scripte aşinayım, Combo da bütün skiller işaretli.
onunla alakası bıle yoktu rsağ üstten ctrl f yapıp fps ve ping göstergesini açtın mı