Merhaba öncelikle, sitede ki her scripti denedim, silip tekrar yükledi fakat hep aynı sorun her heroda q skilini vuruyor fakat diğer skilleri atmak için benim mouse ile düşmanın üstüne basmam gerekiyor. Ne yaptıysam bir türlü çözemedim. Nasıl düzelteceğim hakkında bilgisi olan var mı ?. Not: LPreborn kullanıcısıyım scripte aşinayım, Combo da bütün skiller işaretli.
Dostlar mesajlarınızı okudum, hepsini denedim fakat yok heralde bilgisayarla falan ilgili bir problem wsreborn kullanamayacağım gibi yakın zamanda video ekleyeceğim
knkm anladığım kadarıyla skilleri sol click ile tamamlıyorsun onu kısayol ayarlarından skile tıklandığında atmayı açman gerekiyor diye biliyorum sc ile bi alakası yok
Config yada hazır default kullanıyorsan bundan dolayıda yapabilir en kötü ihtimal önceki sürümlerde oynadığın ayarşardan farklı bi ayar uygula eski sürümlerin bazı ayarları desyeklemiyor
Merhaba öncelikle, sitede ki her scripti denedim, silip tekrar yükledi fakat hep aynı sorun her heroda q skilini vuruyor fakat diğer skilleri atmak için benim mouse ile düşmanın üstüne basmam gerekiyor. Ne yaptıysam bir türlü çözemedim. Nasıl düzelteceğim hakkında bilgisi olan var mı ?. Not: LPreborn kullanıcısıyım scripte aşinayım, Combo da bütün skiller işaretli.