botteddi ama önemli değil gameid ile kontrol ettim yediğim maç yazıyorduhesabın hanmade mi botted mıydı
kanka ban dalgasında mı yedin
İncelemeye ticket üzerine aldıklarında bunu yapay zeka mı yapıyor peki?bende her maç report yiyorum her ticket atıcam diyenede bakma atmıyorlar raporlayıp gidiyorlar ayrıca ticket atmakda yeterli olmuyor cok belli ettigin anları kayıt alıp izleticeklerki ban ye bende ayılardır tık yok
her maç kog twitch köklüyorum kankaticketten daha ban yiyeni görmedimde her maç report yiyorsan senin ömrün çok uzun değil biraderim, yan hesap aç bir süre onda takıl.
Kanka ud olduğu için bende yemem diye düşünüyorum. Yani report ve ticket üstüne ban yemeyiz diyebilir miyiz?3-4 macta bir garanti yiyorum cogu kisi ticket actigini da soyledı henuz ban durumu ile karsilasmadim. (mainde full rage oynuyorum)
zaten banlar reporttan ve ticketten oluyor. hile ud oldugu ıcın hicbir sekilde yemezsin sadece birazcik dikkatli olmakta fayda var bazen kapat bazen ac kendıne gore ayarla skill dodgelemesını mactan maca oyle report yemen azaliyor.İncelemeye ticket üzerine aldıklarında bunu yapay zeka mı yapıyor peki?
her maç kog twitch köklüyorum kanka
Kanka ud olduğu için bende yemem diye düşünüyorum. Yani report ve ticket üstüne ban yemeyiz diyebilir miyiz?