WsReborn kullanıyorum ticket üzerine banlanır mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ticketten daha ban yiyeni görmedimde her maç report yiyorsan senin ömrün çok uzun değil biraderim, yan hesap aç bir süre onda takıl.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
karsida ki kisiyi cok sinirlendirirsen video klip yapip 2-3 tane ticketi gonderir bani yersin basima geldi

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Mümkündür Banlanabilirsin kardeşim

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
3-4 macta bir garanti yiyorum cogu kisi ticket actigini da soyledı henuz ban durumu ile karsilasmadim. (mainde full rage oynuyorum)

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
yeterli delili olduğu sürece (ekran kaydı ekran görüntüsü gibi) yeme ihtimali var

æ
Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
etrafında dönmezsen birisi ss alıp atmazsa zor yersin her maç en az 3 rep yiyorum full rage xerath oynayıp dia eloda

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Şimdi benim anlamadığım bir şey var bugün ez hınç geldi karşıma şıp oynarken. Adama yaklaşıyorum kaçıyor. Görüşü olmayan yerde ilgi ile adam alıyor. Dedim sc kapat report geliyor diye. Sonra normale döndü. Tahmin dışında anlaşmamızın bir yolu var mı? Sc kullanıp kullanmadığıni

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kanka hangi sunucu TR' mi eu west mi ? eu westte biraz daha uzun sürüyor çünkü bu tickettan ban yeme olayı

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
evet tickettan ban yersin reporttan yemiyor ama tickettan sonra inceleme yapıp atıyorlar geçen hafta hesabım ban yedi dikkatli ol

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
zor ama olabilir tabiki banlanma illa ki

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bende her maç report yiyorum her ticket atıcam diyenede bakma atmıyorlar raporlayıp gidiyorlar ayrıca ticket atmakda yeterli olmuyor cok belli ettigin anları kayıt alıp izleticeklerki ban ye bende ayılardır tık yok
İncelemeye ticket üzerine aldıklarında bunu yapay zeka mı yapıyor peki?

ticketten daha ban yiyeni görmedimde her maç report yiyorsan senin ömrün çok uzun değil biraderim, yan hesap aç bir süre onda takıl.
her maç kog twitch köklüyorum kanka

3-4 macta bir garanti yiyorum cogu kisi ticket actigini da soyledı henuz ban durumu ile karsilasmadim. (mainde full rage oynuyorum)
Kanka ud olduğu için bende yemem diye düşünüyorum. Yani report ve ticket üstüne ban yemeyiz diyebilir miyiz?

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
İncelemeye ticket üzerine aldıklarında bunu yapay zeka mı yapıyor peki?

her maç kog twitch köklüyorum kanka

Kanka ud olduğu için bende yemem diye düşünüyorum. Yani report ve ticket üstüne ban yemeyiz diyebilir miyiz?
zaten banlar reporttan ve ticketten oluyor. hile ud oldugu ıcın hicbir sekilde yemezsin sadece birazcik dikkatli olmakta fayda var bazen kapat bazen ac kendıne gore ayarla skill dodgelemesını mactan maca oyle report yemen azaliyor.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
duo gırıp ıkı kısı bırden ban yıyen oldu mu dıye soruyorum ancak yanıtım sılınıyor sebebı ne kı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...