WSReborn Lee Sin insec nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar, WSReborn'da Lee Sin kullanıyorum. Insec dışında her şeyi güzel, Z basınca falan her şeye atlıyor. Ward jumpu güzel, dodgeyi W ile kusursuz atıyor fakat inseci anlayamadım. Insec dediğimiz şey Q, Sinsi Pençe, flash, ward + W falan değil mi? Onu otomatik yapması için neleri açmam ve neleri kapatmam gerekiyor?

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Tam hatırlamıyorum ama menüde bunu yapmanı sağlayan bir kısayol tuşu olması gerek

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Yorum alıntıdır:

hocam öncelikle bazı şeylere açıklık getirim insecte click insec tıklama yönüne göre insec atmıyor insec mantığında rakibin arkasından ittirmek demek yani siz açıp kapasanızda insec atarken sizin yönünüz önemini koruyor genelde 6lvlde r açılınca rakibin tam arkasında bir yeşil çember beliriyor o size click insecte lee sinin nereye gitceni gösteriyor yani siz rakibin tam arkasından gelip insec atarsanız lee o yeşil çembere gene gitmeye çalışcak insec atcak ama arkadan saldırdınız için yönü kendi kulesine olcak görsel özet geçicek olursak aşağıya bırakıyorum
1678954446813.png

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ben çokta sağlıklı olacağını sanmıyorum çünkü ortada çokta sağlıklı bir yapay zeka yok tam tersi yönüne yapacağı için konumun önemli olur gibime geliyor

Her hile kullanan bir gün banı tadacaktır
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
robota güvenilmez ya

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İnsec atması güzel oluyor ama r yı kendin basacaksın arkasına atlamaya kadar script sonrası sende

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Menüde ayarı vardı onun sanırım ama T tuşu olması lazım tuş atamasını kendin yapabiliyordun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...