Arkadaşlar, WSReborn'da Lee Sin kullanıyorum. Insec dışında her şeyi güzel, Z basınca falan her şeye atlıyor. Ward jumpu güzel, dodgeyi W ile kusursuz atıyor fakat inseci anlayamadım. Insec dediğimiz şey Q, Sinsi Pençe, flash, ward + W falan değil mi? Onu otomatik yapması için neleri açmam ve neleri kapatmam gerekiyor?
hocam öncelikle bazı şeylere açıklık getirim insecte click insec tıklama yönüne göre insec atmıyor insec mantığında rakibin arkasından ittirmek demek yani siz açıp kapasanızda insec atarken sizin yönünüz önemini koruyor genelde 6lvlde r açılınca rakibin tam arkasında bir yeşil çember beliriyor o size click insecte lee sinin nereye gitceni gösteriyor yani siz rakibin tam arkasından gelip insec atarsanız lee o yeşil çembere gene gitmeye çalışcak insec atcak ama arkadan saldırdınız için yönü kendi kulesine olcak görsel özet geçicek olursak aşağıya bırakıyorum
ben çokta sağlıklı olacağını sanmıyorum çünkü ortada çokta sağlıklı bir yapay zeka yok tam tersi yönüne yapacağı için konumun önemli olur gibime geliyor