Çözüldü WSReborn menü gelmiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Güncelleme ile sorunu çözülen var mı hile çalışıyor dx9 modunu da tikledim pencereli modda açtım yıllardır kullandığım gibi bütün antivirüs programlarını windows defenderı kapadım fakat hile aktif oluyor çalışıyor combo yapıyor ama çizgiler veya menü yine yok maalesef çalıştırdan temp Prefetch ne varsa temizledim lolü sildim yükledim temiz kurulum ile sorun yine devam ediyor.

Çözüm
Güncelleme ile sorunu çözülen var mı hile çalışıyor dx9 modunu da tikledim pencereli modda açtım yıllardır kullandığım gibi bütün antivirüs programlarını windows defenderı kapadım fakat hile aktif oluyor çalışıyor combo yapıyor ama çizgiler veya menü yine yok maalesef çalıştırdan temp Prefetch ne varsa temizledim lolü sildim yükledim temiz kurulum ile sorun yine devam ediyor.
Merhabalar, C diskine girip wsreborn klasörünü silin ve tekrar deneyin.
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
beyler buldum :) oyuna girince eski 9x modunu acıyorduk'ya bu sefer tam tersine yapın açılıyor bende eski konudan buldum teşekür etmeyi unutmayın :D

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bir çok kez herşeyi yaptım hocam bir support arkadaş daha bunu önermişti fakat hiç bir işe yaramadı linkler filan da atmıştı ama maalesef işe yaramadı hileden kaynaklı diye düşünüyorum bir çok kişide böyle.
Post automatically merged:

ayarlardan sürekli yönetici olarak çalıştıra bastın mı başkan?
Bastım hocam fakat hala işe yaramadı bir çok kişide böyle maalesef.

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Directxt 11'de istemciyi çalıştırın olmaz ise bugünkü güncelleme ile sorun çözüldü tekrar deneyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...