5 Ara 2023 #1 yuzsem2 Y Onaylı Üye Katılım 3 Ağu 2022 Mesajlar 53 Tepki puanı 4 Ödüller 2 Yaş 28 3 HİZMET YILI merhabalar aylardır lol hilesini kullanıyordum fakat bugun oyuna girdiğimde sadece WSReborn menüsü oldu resimdeki gibi. temp içerisini boşalattm. c de klasörü sildim. oyunu çerçevesiz moda alıp çalıştuırmayı denedim ama olmadı ne yapabilirim Ekli dosyalar Screenshot_2.png 206.6 KB · Görüntüleme: 60
merhabalar aylardır lol hilesini kullanıyordum fakat bugun oyuna girdiğimde sadece WSReborn menüsü oldu resimdeki gibi. temp içerisini boşalattm. c de klasörü sildim. oyunu çerçevesiz moda alıp çalıştuırmayı denedim ama olmadı ne yapabilirim
Çözüm Zestial 5 Ara 2023 Dx9 modunu kapatın, oyunu penceresiz moda alın ui'yi yönetici olarak çalıştırın. Verdiğim linkteki dosyaları yükleyin. 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
Dx9 modunu kapatın, oyunu penceresiz moda alın ui'yi yönetici olarak çalıştırın. Verdiğim linkteki dosyaları yükleyin. 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
5 Ara 2023 Moderatör #2 Zestial Wanderlust Süper Moderator Katılım 1 Şub 2017 Mesajlar 2,109 Çözümler 392 Tepki puanı 532 Ödüller 16 Yaş 28 9 HİZMET YILI Dx9 modunu kapatın, oyunu penceresiz moda alın ui'yi yönetici olarak çalıştırın. Verdiğim linkteki dosyaları yükleyin. 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Dx9 modunu kapatın, oyunu penceresiz moda alın ui'yi yönetici olarak çalıştırın. Verdiğim linkteki dosyaları yükleyin. 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
6 Ara 2023 Konuyu başlatan #3 yuzsem2 Y Onaylı Üye Katılım 3 Ağu 2022 Mesajlar 53 Tepki puanı 4 Ödüller 2 Yaş 28 3 HİZMET YILI sitilsiz' Alıntı: Dx9 modunu kapatın, oyunu penceresiz moda alın ui'yi yönetici olarak çalıştırın. Verdiğim linkteki dosyaları yükleyin. 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Genişletmek için tıklayın ... dediklerinizi yaptım başta olmadı ama pc yi yeniden başlatınca düzeldi teşekkür ederim Oyla 0 Olumsuz oyla
sitilsiz' Alıntı: Dx9 modunu kapatın, oyunu penceresiz moda alın ui'yi yönetici olarak çalıştırın. Verdiğim linkteki dosyaları yükleyin. 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Genişletmek için tıklayın ... dediklerinizi yaptım başta olmadı ama pc yi yeniden başlatınca düzeldi teşekkür ederim