Çözüldü WSReborn nasıl kullanılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Merhaba, WSReborn'u nasıl kullanacağımı tam anlayamadım da sitedeki rehberden de bir şey anlayamadım :D Hangi ayarların, hangisi olduğunu öğretebilecek var mıdır? Sesli bir şekilde olursa cok daha iyi olur.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Merhaba, Ayarları bilmiyor iseniz şayet hazır configler var benim önerim Pudding config kullanabilirsiniz. Kısa ve basit kısayol tuşlarını ileteceğim sana geri kalanını tekrar bakaraktan rehber üzerinden öğrenebilirsin.
Space: Combo
K: Evade açıp kapatır.
X: Last hit
C:Harass
V:Lane clear
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
çok iyi ama oynadığın karakterlere özel ayar yaparsan rahat edersin yoksa otomatik vurmuyo

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
yeni kullanmaya başladıysan en uygun config senin için adc main olur configi yükleyip space bas ayarları zamanla kendin öğreneceksin. birinin sana herşeyi anlatması ve senin anlaman çok zor

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Merhaba, Ayarları bilmiyor iseniz şayet hazır configler var benim önerim Pudding config kullanabilirsiniz. Kısa ve basit kısayol tuşlarını ileteceğim sana geri kalanını tekrar bakaraktan rehber üzerinden öğrenebilirsin.
Space: Combo
K: Evade açıp kapatır.
X: Last hit
C:Harass
V:Lane clear

Çözüm
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Herhangi bir video rehber falan yok, oynayarak öğrenmen gerekiyor o halde. Rehberlerin gayet yeterli olduğunu düşünüyorum ben aslında, daha önce scriptle pek oynamadığınız için terimlere alışkın olmayabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...