Uzman Üye
wsrebornda ölümsüz gibi bi configi olan varmı kalista oynuyorum ve adc main configi kullanıyorum ama daha güçlü orbwalkerı falan olan bi configi olan varsa atabilir mi
bende ariyorum bulursam iyi olacakwsrebornda ölümsüz gibi bi configi olan varmı kalista oynuyorum ve adc main configi kullanıyorum ama daha güçlü orbwalkerı falan olan bi configi olan varsa atabilir mi
zaten adc main kullanıyorum dedim okumuyo musun
Zaten orbwalking'in ayarları olması gerektiği gibi en iyi ayarlarda bu script'in max olacak şekilde daha fazlası yok yaniwsrebornda ölümsüz gibi bi configi olan varmı kalista oynuyorum ve adc main configi kullanıyorum ama daha güçlü orbwalkerı falan olan bi configi olan varsa atabilir mi
Ban waveyi bilemiyorum ama fazla rapor yersen sıkıntıya düşebilirsin.BAN YEME RİSKİ VARMI ACABA CONFİNGDEN ?
Adam zaten o configi kullanıyor hocam
ya siz okumuyo musunuz mesajımı
eyv hocamZaten orbwalking'in ayarları olması gerektiği gibi en iyi ayarlarda bu script'in max olacak şekilde daha fazlası yok yani
adc mainden daha iyisi yok diğer cfglerin pek bi farkı yok.zaten adc main kullanıyorum dedim okumuyo musun
keşke kalista double jump exploiti olsa sde ama yok işteconfig çok bir şeyi değiştirmiyor scriptin max kapasitesi bu aga dauble jump exploits falan olsa bir şeyler değişik olur ama ban atar diye skin changeri bile kaldırmışlar yanına düzgün bi lulu yuumi oynayan sup bul configden daha çok fark yaratır.