Bence LFReborn'a göre WSReborn'un optimizasyonu biraz daha iyi FPS droplar açısından. Arka planda 3.parti yazılım çalışıyor elbette bu tip droplar girecektir hiçbir zaman sıfıra ineceğini düşünmüyorum.Daha önceden bir çok script kullandım bu sitedekilerde dahil fakat hiç biri bu kadar fps'imi düşürmüyodu . Bu düzeltilirmi ? Kesinlikle çok özellik var ondan kasıyodur demeyin WSReborndan çok daha özellik barındıran sc ler açmıştım fakat bu kadar kasmamıştı . Bu optimizasyon sorunu giderilirmi ?
Fighta dışında bile 10-5 fps ye düşüyo ve bütün oyun boyunca 60 ı bile göremiyorum . Drop olmasa eyvallahta çokta drop oluyo ve başka 3.parti yazılımlarda kullandım lol'de ve bu kadar çok drop olmuyordu .Bence LFReborn'a göre WSReborn'un optimizasyonu biraz daha iyi FPS droplar açısından. Arka planda 3.parti yazılım çalışıyor elbette bu tip droplar girecektir hiçbir zaman sıfıra ineceğini düşünmüyorum.
Maalesef buna yapabileceğimiz bir şey yok alışmaya çalış ilk başlarda zor gelir sonra alışırsınFighta dışında bile 10-5 fps ye düşüyo ve bütün oyun boyunca 60 ı bile göremiyorum . Drop olmasa eyvallahta çokta drop oluyo ve başka 3.parti yazılımlarda kullandım lol'de ve bu kadar çok drop olmuyordu .
kullanma bence çünkü dediğin gibi drop yediriyor oyundan zevk alamıyorsunDaha önceden bir çok script kullandım bu sitedekilerde dahil fakat hiç biri bu kadar fps'imi düşürmüyodu . Bu düzeltilirmi ? Kesinlikle çok özellik var ondan kasıyodur demeyin WSReborndan çok daha özellik barındıran sc ler açmıştım fakat bu kadar kasmamıştı . Bu optimizasyon sorunu giderilirmi ?
böyle sorunlar kişiden kişiye değişir dostum çoğu draw açıktı ilk kullandığımda gereksiz olanları kapatabiliyorsun kapattın mı onlarıDaha önceden bir çok script kullandım bu sitedekilerde dahil fakat hiç biri bu kadar fps'imi düşürmüyodu . Bu düzeltilirmi ? Kesinlikle çok özellik var ondan kasıyodur demeyin WSReborndan çok daha özellik barındıran sc ler açmıştım fakat bu kadar kasmamıştı . Bu optimizasyon sorunu giderilirmi ?
Hepsi kapalı denedim fakat bir şey değişmediböyle sorunlar kişiden kişiye değişir dostum çoğu draw açıktı ilk kullandığımda gereksiz olanları kapatabiliyorsun kapattın mı onları
Diğer sc'lerde böyle bir problem yaşamıyorsam bu sisteme değil sc'ye yazarBen bir optimizasyon sıkıntısı yaşamıyorum. Muhtemelen sistemin çok düşük.
dx9 modu falan mı açık kankamHepsi kapalı denedim fakat bir şey değişmedi
Post automatically merged:
Diğer sc'lerde böyle bir problem yaşamıyorsam bu sisteme değil sc'ye yazar
gereksiz bütün drawları veya özellikleri kapatıyor musun dostum ?Daha önceden bir çok script kullandım bu sitedekilerde dahil fakat hiç biri bu kadar fps'imi düşürmüyodu . Bu düzeltilirmi ? Kesinlikle çok özellik var ondan kasıyodur demeyin WSReborndan çok daha özellik barındıran sc ler açmıştım fakat bu kadar kasmamıştı . Bu optimizasyon sorunu giderilirmi ?
Evet herşeyi kapatıyorum Evade, orbwalking ve karakter kombosu hariçgereksiz bütün drawları veya özellikleri kapatıyor musun dostum ?
Aga o kadar cahil değiliz 2 yıldır sc kullanıyorum yani daha önceden sitedekileride kullandım başka sc leride bunu bilirim . Fakat wsreborn ayrı bi kötü çalışıyodx9 modu falan mı açık kankam
cahillikten değil estağfurullah belki unutmuşsundur diye söylemek istedim wsreborn'da ben de herhangi bir kötü çalışma gibi durumu yok kişisel olabilirEvet herşeyi kapatıyorum Evade, orbwalking ve karakter kombosu hariç
Post automatically merged:
Aga o kadar cahil değiliz 2 yıldır sc kullanıyorum yani daha önceden sitedekileride kullandım başka sc leride bunu bilirim . Fakat wsreborn ayrı bi kötü çalışıyo
Paraya kıyıp paid alcam sanırımcahillikten değil estağfurullah belki unutmuşsundur diye söylemek istedim wsreborn'da ben de herhangi bir kötü çalışma gibi durumu yok kişisel olabilir
Onun yerine paid sc ye daha az para verip bilgisayar değiştirmekten kurtuldum diye yorumladım .Bileşenleri upgrade etme vakti gelmiş reis 15 fps ile oynanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?