Seçkin Üye
wsrebornda her hangi bir problem yok gayet akıcı
I know you want to reach a verified member but you could at least elaborate on your posts, instead of saying things without even using the script, because you don't even have access yetaynı sorunu bende alıyorum kesin bir yanit gelirse rez
Hakkında videolae vardır youtube deDaha önceden bir çok script kullandım bu sitedekilerde dahil fakat hiç biri bu kadar fps'imi düşürmüyodu . Bu düzeltilirmi ? Kesinlikle çok özellik var ondan kasıyodur demeyin WSReborndan çok daha özellik barındıran sc ler açmıştım fakat bu kadar kasmamıştı . Bu optimizasyon sorunu giderilirmi ?
Bende optimizasyon sorunu yok bence sizden kaynaklı çünkü ben daha 1 kere bile sc'den kaynaklı fps drop veya düşüşü yaşamadım .Daha önceden bir çok script kullandım bu sitedekilerde dahil fakat hiç biri bu kadar fps'imi düşürmüyodu . Bu düzeltilirmi ? Kesinlikle çok özellik var ondan kasıyodur demeyin WSReborndan çok daha özellik barındıran sc ler açmıştım fakat bu kadar kasmamıştı . Bu optimizasyon sorunu giderilirmi ?
Stop posting that you are having the same problem without having access to the scriptbu sorun bende de aynı nasıl çözebilirim
Asiri Dropdan Bazen Yeniden Baglan Ekrani geliyor o zaman hayattan soguyorsunkullanma bence çünkü dediğin gibi drop yediriyor oyundan zevk alamıyorsun
bendede yaşandı aynısıbende bazen fps düşüşü yaşıyorum scsiz oynarken 240 dan 80 lere 60 lara düşüyor sc siz oynarken denk geldiniz mi böyle bir olaya