Onaylı Üye
Jungle mainim. Bir scipt çarı bulup onunla kasmak istiyorum ama hangisi daha iyi? Hangisiyle daha rahat ederim? Bilmiyorum. Bu konu ile ilgili beni aydınlatırsanız sevinirim.
Deneyeceğim kankam sağolasinkindred knk iyi
Kanka tamam q lari tutturur yanına gider falan ama totem koyma ona gitme veya adamın arkasına geçip ultiyi falan atacak mı yani sanki yapmaz gibi yine de bi deneyeceğim sağolLee sin iyi kanka
Bak shy harbiden tatlı olabilir sağolasınevelyn de iyi shvyna
Başarılı bi içerik olmuş hepsine baktım eline sağlıkBen bu konuda bir tier-list hazırladım istersen Buraya Tıkla ve bak.
Noc zaten benim main süper oynar harbidennocturne veya brand oynayabilrsin
Deneyeceğim dostum teşekkür ederimtwitch iyi kanka
Aman hocam uzak dursun
Lee sin zaten normalde de oynamiyorum oyun sonu güçsüz geliyor Branda de harbiden güzel olur baya stun atar teşekkür ederim bilgi içinLee sin bana cok karışık geliyor ya bilmiyorum yada ben çözemedim sanırım ama yinede sc ile iyi kill alınıyor insect beceremedimBrand ve ww iyi oluyor ama
Kindred çok belli ediyor hocam ya çok deliriyor çarkindred bence en iyisi viego da olarbnilir
olabilir ben dodgeu kapatıp oynuyorum sadece hard cc açıyorum ondan olabilir birde karekterin normal döndüğü bir seçenek var adınbı unututm onu açın birden döndüreni değilAman hocam uzak dursun
Lee sin zaten normalde de oynamiyorum oyun sonu güçsüz geliyor Branda de harbiden güzel olur baya stun atar teşekkür ederim bilgi için
Kindred çok belli ediyor hocam ya çok deliriyor çar