WSReborn oto flash ayarı nasıl yapılıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ssssssssss
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hocam wsreborn konusuna eklenmiş kesitleri izliyordum adamda script oto flash atıyor configsiz oynarkende atmıyordu şuan adc main configi kullanıyorum hala atmıyor bunun ayarını nereden bulabilirim?

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
böyle bir özellik olduğunu bilmiyorum konuyu takip edeceğim

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bazı skillerde otomatik atıyor ama hangi ayardı hatırlamıyorum skilin risk derecesini en üste aldıgında oto atıyor

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Extreme olarak ayarlanan tüm skillere dodge atamayacağı durumda dodgelamak için flash atar evade ayarlarından istediğiniz skilleri extreme olarak seçerseniz otomatik atar onun dışında oto flash yok

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
evade ayarından flashı ayarlayabilirsin

ssssssssss
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Tam olarak nerde atmasını istiyosun hocam bunu açar mısın biraz
Reis daha demin yaşadım mesela vayne oynuyorum bot lane sion/ezreal sion q atarken ez ulti atıyor ama bir süre sonra illaki skill yemeye başlıyor bu durumdayken flash atmasını istiyorum Birde reis, vayne q ile çok güzel kaçıyor bu doğru fakat space basarken çok takılıyor bununda çözümü lazım senin configi kullanıyorum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Reis daha demin yaşadım mesela vayne oynuyorum bot lane sion/ezreal sion q atarken ez ulti atıyor ama bir süre sonra illaki skill yemeye başlıyor bu durumdayken flash atmasını istiyorum Birde reis, vayne q ile çok güzel kaçıyor bu doğru fakat space basarken çok takılıyor bununda çözümü lazım senin configi kullanıyorum
Şimdi dodge atmasını istediğin skillshotlarin seçeneklerini extreme getireceksin ve evadeden flashi da extremeden getireceksin yoksa atmaz flash veya high a da çekebilirsin her ikisini vayne q olarak bunun benim configimle bir alakası yok olabildiğince ayarlamaya çalıştım max şekilde eğer oyun tarzına uymuyorsa kapatıp kendi istedigin gibi manuel atarsan senin için daha iyi olur dostum

ssssssssss
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Şimdi dodge atmasını istediğin skillshotlarin seçeneklerini extreme getireceksin ve evadeden flashi da extremeden getireceksin yoksa atmaz flash veya high a da çekebilirsin her ikisini vayne q olarak bunun benim configimle bir alakası yok olabildiğince ayarlamaya çalıştım max şekilde eğer oyun tarzına uymuyorsa kapatıp kendi istedigin gibi manuel atarsan senin için daha iyi olur dostum
Kanka Şimdi Space tusuna basılı tutuyorum karakter ilk vuruşları iyi yapıyor sonra 1.5 saniyeliğne falan karakter 1-2 kez titriyor yani auto attack atmıyor sonra tekrar vurmaya başlıyor yine aynısı oluyor bu döngüyle gidiyor bunun çözümü varmıdır?

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
öyle bi ayar yok diye biliyorum yani dodge envadeyse bazen skilleri flash ile dodgeliyor zaten önemli pozisyonlarda.

giphy.gif

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Kanka Şimdi Space tusuna basılı tutuyorum karakter ilk vuruşları iyi yapıyor sonra 1.5 saniyeliğne falan karakter 1-2 kez titriyor yani auto attack atmıyor sonra tekrar vurmaya başlıyor yine aynısı oluyor bu döngüyle gidiyor bunun çözümü varmıdır?
hocam vurmama muhabbeti benim configimle bir alakası yok 13.3 yamasinda problem var konu bile açtım hatta auto attacklari atmıyor takılıyor çar

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Evade kısmında flashın tikli olması gerekiyor dodge atarken atması için.

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Eğer skilleri extreme alırsan otomatik flash atar

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sanırım öyle bi ayar yoktu dostum bulduysan bizide aydınlat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...