Çözüldü WSReborn otomatik kombo özelliği açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
WSReborn dodgelemelerde vs. sıkıntı yok ama Shiftten ayar yaparken otomatik kombo vs. açamıyorum. Tik işaretlenmiyor, ne yapmak lazım?

Çözüm
WSReborn dodgelemelerde vs. sıkıntı yok ama Shiftten ayar yaparken otomatik kombo vs. açamıyorum. Tik işaretlenmiyor, ne yapmak lazım?
Configinizi silip tekrar oyuna girmeyi denermisiniz

config nasıl değiştirilir? :

Öncelikle forumdan herhangi bir configi indirin sonrasında "C:\wsreborn\config" dosya konumuna gelin ve içindeki tüm dosyaları silin. İndirdiğiniz configin içindeki tüm pluginleri belirttiğim dosya konumuna atın.
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Configinizi silip tekrar oyuna girmeyi denermisiniz

config nasıl değiştirilir? :

Öncelikle forumdan herhangi bir configi indirin sonrasında "C:\wsreborn\config" dosya konumuna gelin ve içindeki tüm dosyaları silin. İndirdiğiniz configin içindeki tüm pluginleri belirttiğim dosya konumuna atın.

Çözüm
Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
otomatik kombo özelliği derken comboyu space basarak yapıyor karakteri bırakıp kendisi vurmuyor yani ha vurmuyorsa karakter orbwalking var orda enable attack enable move var onlar açık değile açıp tekrar deneyebilirsin

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Configinizi adc main config olarak değiştirip CTRL F kombinasyonuyla ping ve ms göstergelerini açık tutun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...