Onaylı Üye
En Üste Gördüğümüz Eski Dx9 modunu tercih et secenegine basiyoruz. Tam çözüm olduguna emin degilim deneyebilirsiniz bende bu şekilde çözüldü
Moderatörün son düzenlenenleri:
harbi bende cöküyordu. sagol kardesimMerhaba Arkadaşlar birçoğumuzun yaşadiği scyi oyuna injectledikden sonra çökmesi bu sorunu su sekilde çözebiliyoruz
![]()
En Üste Gördüğümüz Eski Dx9 modunu tercih et secenegine basiyoruz. Tam çözüm olduguna emin degilim deneyebilirsiniz bende bu şekilde çözüldü
hocam bende yakın bir zamanda kulanmaya başladım bende crash yiyordum demekki normel değilmiş eyw hocamMerhaba Arkadaşlar birçoğumuzun yaşadiği scyi oyuna injectledikden sonra çökmesi bu sorunu su sekilde çözebiliyoruz
![]()
denedinizmi hocam geri dönersenizeyw hocam yararlı bilgi için artık crash vermez umarım
eyvallah kanka denedim gayet iyiMerhaba Arkadaşlar birçoğumuzun yaşadiği scyi oyuna injectledikden sonra çökmesi bu sorunu su sekilde çözebiliyoruz
![]()
Bide Arkadaşlar bir sey daha var Her hangi bir lol e karışan uygulama kullaniorsanız rün dizme uygulaması gibi onları kapayın. bide ilk wsreborn yüklendikten sonra oyundan atması normal bana göre.Merhaba Arkadaşlar birçoğumuzun yaşadiği scyi oyuna injectledikden sonra çökmesi bu sorunu su sekilde çözebiliyoruz
![]()
Teşekkür ederim gerçekten çok teşekkürler canımsınMerhaba Arkadaşlar birçoğumuzun yaşadiği scyi oyuna injectledikden sonra çökmesi bu sorunu su sekilde çözebiliyoruz
![]()
Peki extra config değiştirmemize gerek varmı yani inject ettikten sonra configlerle oynayalım mı ?Merhaba Arkadaşlar birçoğumuzun yaşadiği scyi oyuna injectledikden sonra çökmesi bu sorunu su sekilde çözebiliyoruz
![]()
oyunu tam ekrandan pencereli moda aldıgımız zamanda düzeliyor bilginizeMerhaba Arkadaşlar birçoğumuzun yaşadiği scyi oyuna injectledikden sonra çökmesi bu sorunu su sekilde çözebiliyoruz
![]()