Yüklenme ekranında hileyi yüklediğimde bende oyun çökuyordu o yüzden oyun acıldığında hileyi yüklüyorumWSRebornda yaklaşık 7 8 kere lp cezası yedim bu mevzudan.Oyuna girdiğimde hileyi aktif etmeme rağmen arada bir oyundan atıyor.Çözümü bilen arkadaşlar yazabilirlerse şimdiden tşk.
bende oyun açıldığında yüklediğimi belirttimYüklenme ekranında hileyi yüklediğimde bende oyun çökuyordu o yüzden oyun acıldığında hileyi yüklüyorum
en temizi seçim ekranında hileyi başlatman bence ben öyle yapıyorumWSRebornda yaklaşık 7 8 kere lp cezası yedim bu mevzudan.Oyuna girdiğimde hileyi aktif etmeme rağmen arada bir oyundan atıyor.Çözümü bilen arkadaşlar yazabilirlerse şimdiden tşk.
WSRebornda yaklaşık 7 8 kere lp cezası yedim bu mevzudan.Oyuna girdiğimde hileyi aktif etmeme rağmen arada bir oyundan atıyor.Çözümü bilen arkadaşlar yazabilirlerse şimdiden tşk.
aynen bende o sekılde hallettım sorunu sımdı sıkıntısız keyıfle gırıyorumYüklenme ekranında hileyi yüklediğimde bende oyun çökuyordu o yüzden oyun acıldığında hileyi yüklüyorum