scyi daha yüklemedim ama irelia çalışıyor mu veya fiora flash combosu falan onlar var mı scdeŞu an script'e yeni gelen güncellemelerle birlikte yeni config yapıyorum her lane için sıfırdan gerek orb gerek evade predict vs. şimdi de yasuo ayarlarını yapacağım olduğunca iyi ayarlamaya çalışıyorum ama unutma ki yasuo spacetowin'lik bir çar değil her zaman oyun bilgisi şart kazanamazsın o şekilde yakında bitecek paylaşacağım
zaten yükleyemiyormuşum yetkim yok diyorscyi daha yüklemedim ama irelia çalışıyor mu veya fiora flash combosu falan onlar var mı scde
Irelia çalışıyor flash kombosu yok fiora'dascyi daha yüklemedim ama irelia çalışıyor mu veya fiora flash combosu falan onlar var mı scde
Post automatically merged:
zaten yükleyemiyormuşum yetkim yok diyor
bittimi hazırlaman hocamŞu an script'e yeni gelen güncellemelerle birlikte yeni config yapıyorum her lane için sıfırdan gerek orb gerek evade predict vs. şimdi de yasuo ayarlarını yapacağım olduğunca iyi ayarlamaya çalışıyorum ama unutma ki yasuo spacetowin'lik bir çar değil her zaman oyun bilgisi şart kazanamazsın o şekilde yakında bitecek paylaşacağım
Hayır devam ediyor halabittimi hazırlaman hocam
Usta master yi ayarlayabilir misin senin şuanki cfgde iyi değil bence adamlara direkt q atıyor cc skil attıkları zaman veya skil attığı zaman dodgelemek için q atması mümkün mü veya öyle birşey var mıIrelia çalışıyor flash kombosu yok fiora'da
Ayarlayacağım merak etmeyinUsta master yi ayarlayabilir misin senin şuanki cfgde iyi değil bence adamlara direkt q atıyor cc skil attıkları zaman veya skil attığı zaman dodgelemek için q atması mümkün mü veya öyle birşey var mı
o zaman adc oynamalısın hem kullanımı da kolay sadece kite odaklıoyun bilgim yok hangi çarı alim sadece space basarak adamı kessin dodge full atsın herşeye rage oynamak istiyorum belli edeyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?