- Yasaklandı
-
Birkaç gün önce forumda, mesafeye basmanın mesafeyi otomatik olarak yerleştirdiğini söyleyen bir yazı gördüm.wsrebornda karekterin skilleri kendiliginden atıp tutturması ıcın bir ayar var mıdır acaba bılen varsa yardımcı olabılır mi
wsrebornd gir tab+f baswsrebornda karekterin skilleri kendiliginden atıp tutturması ıcın bir ayar var mıdır acaba bılen varsa yardımcı olabılır mi
oyle bir ayar yok, elinle attiklarina mudahele etmiyor script.Arkadaşlar space basmayı bizde biliyoruz sanırım sadece q atsam direk adama gitsin diyor arkadaş banada lazım o ayar
Bazı scriptlerde var YouTube de göemüştümoyle bir ayar yok, elinle attiklarina mudahele etmiyor script.
bilemiyorum o kadarini, bizimkinde yok. aslinda bazi karakterlerin bazi skillerinde var sanirim ancak cogu heroda yok.Bazı scriptlerde var YouTube de göemüştüm
Aç ordanwsrebornda karekterin skilleri kendiliginden atıp tutturması ıcın bir ayar var mıdır acaba bılen varsa yardımcı olabılır mi
kral space e basılı tutuyorsn çar kombo atıyowsrebornda karekterin skilleri kendiliginden atıp tutturması ıcın bir ayar var mıdır acaba bılen varsa yardımcı olabılır mi
space otomatik combo yapıyor zaten. adc main config indirip o configi kullanabilirsin yeni başladıysan.wsrebornda karekterin skilleri kendiliginden atıp tutturması ıcın bir ayar var mıdır acaba bılen varsa yardımcı olabılır mi
ben ayar yapmadım space basıyom herşeyi kendi oto yapıyowsrebornda karekterin skilleri kendiliginden atıp tutturması ıcın bir ayar var mıdır acaba bılen varsa yardımcı olabılır mi
Space(Boşluk) tuşuna basılı tutup adamın üstüne oyna zaten düz vuruşlarını skill'lerini otomatik atıp tutturmaya çalışır. X tuşuna basılı tutarsan lane de ki minyonlara son vuruş yapar. V tuşuna da basılı tutarsan lane'i ittirmek için minyonları hızlıca temizlemeye çalışır.wsrebornda karekterin skilleri kendiliginden atıp tutturması ıcın bir ayar var mıdır acaba bılen varsa yardımcı olabılır mi
wsrebornda karekterin skilleri kendiliginden atıp tutturması ıcın bir ayar var mıdır acaba bılen varsa yardımcı olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?