rito fixliyor diye biliyorum ama yakında gelicektir tekrarSkinchanger özelliğini güncellemeden sonra göremedim, neden kaldırıldı bilgisi olan var mı?
O oyunda olmayan oyuncu yapımı kostümleri ekliyor diye biliyorum. Oyunda olanlar için bir program var mı lolskin ve renzskin çalışmıyorHer türlü dt olabilecek faktörü içerebileceği için çıkartıldı zoom da aynı şekilde çıkartılmıştı sorun teşkil etmediği için geri getirildi aynı şey skin içinde geçerli bir sorun barındırmıyorsa onu da zamanla geri getirirler ek olarak skin changer istiyorsan lcs manager'i kullanabilirsin
Github'ta vardı da güncelledi mi güncellemedi mi adam bilmiyorum bir tek bunlar dışında o var bildiğimO oyunda olmayan oyuncu yapımı kostümleri ekliyor diye biliyorum. Oyunda olanlar için bir program var mı lolskin ve renzskin çalışmıyor
bir tane daha vardı ama çalışmıyor çalışıyor yazıyor ama çalışmıyor baya 1 2 saat denedim olmadıSkinchanger özelliğini güncellemeden sonra göremedim, neden kaldırıldı bilgisi olan var mı?
çoğu fixleniyor ayrıca dikkat et yamadan sonra bir kaç gün indirme ban riski artıyorAyrıca şu anda mevcut olan bir dış görünüm değiştirici arıyordum ama bulamadım