Rehber WSReborn Tüm Şampiyonlar Kapsamlı Tierlist

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Konuyu başlatan
  • Moderatör
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Gayet güzel olmuş tek katılmadığım nokta bence script xayah ile a tier olabilir orbwalker olduğu için karakter çok güzel kite atıyor w açıkken.
eyvallah şampiyonların tierlistinin bittiği yerde bi yazı ekledim onu okursan daha iyi anlaşırız kral

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
These are very useful for ranked mode, let yourself know which champions are qualified, thank you for making.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar ilk öncelikle herkese selamlar bu tierlisti hazırlamak o kadar kolay olmadı inanın dün ilk çıktığı saatten beri arkadaşlarla heroları deniyoruz 5 pre şeklinde 1.5 gündür uyumadık biliyorum yorumlarda ne gerek var diyen arkadaşlar olacaktır bunu tamamen kendi içimden geldiği için yapma gereksinimi duydum bilmeyen arkadaşlarımıza dostlarımıza rehberlik niteliğinde olsun diye wsreborn yeni çıktı biliyorum lol'den arkadaşlar yardımcı oldular sağ olsunlar tierlisti hazırlamamda evet şimdi ise paylaşacağım bu tierliste eklenen tüm şampiyonlar oyunda test edilmiştir hiçbir kuşkunuz olmadan rahatça tierliste uyup oynayabilirsiniz şampiyonlar bazında toplamda denene şampiyonların sayısı 159'dur denenmeyen şampiyonları ise antrenman modunda denenip koyulmuştur tierliste şimdi sizlere sunuyorum tierlisti umarım tüm herkese yararlı ve faydalı olacaktır

bir not eklemek istiyorum tüm denenen şampiyonlar default ayarlarda LeftCaps'in configsiz halinde denenip eklenmiştir tierliste onun bilincinde olalım lütfen zaten ben kendim de kendi configimi kullanıyorum her neyse paylaşıyorum hemen sizlere

son olarak bir not daha eklemek istiyorum dostlar tierlistte ki tüm şampiyonlar wsreborn scriptinin kalitesine göre sıralanmıştır lütfen yorumları ona göre yapınız

rica etsem konu yararınıza olduysa bir like bırakır mısınız kardeşlerim

SOLO

Ekli dosyayı görüntüle 83399

JUNGLE
Ekli dosyayı görüntüle 83400

MID
Ekli dosyayı görüntüle 83401

ADC
Ekli dosyayı görüntüle 83402

SUPPORT
Ekli dosyayı görüntüle 83403

Arkadaşlar yorumlar üzerine bilgilendiriyorum sizleri bazı herolarda S-A A-B aralarında kaldığım için tierlisti bu şekilde derledim lütfen siz daha iyi olduğunu düşünüyorsanız ona göre 1 tık üste çıkartın
Bi sorum olacak jungle da s++ soldan üçüncü olan hangi hero error verdim maalesef :(

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kanka bu gün sabah banlı gözüküyordun bir şey olmadı inşallah

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
+up

Kanka bu gün sabah banlı gözüküyordun bir şey olmadı inşallah
yanlış anlaşılma gibi bir şey sağ olsunlar mh yönetimi el attı olaya discorddan ekran paylaşıp hallettik her şeyi teşekkür ediyorum tekrardan hepsine konuyu uzatmaya gerek yok gereksiz bir mevzu vardı onun yüzündendi yani şu an bir problem yok

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
hocam braum üste çekilebilir biraz daha saldırı hızı ile oynanan buildini kasınca scdede güçlü olucağını düşünüyorum .

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
+up

yanlış anlaşılma gibi bir şey sağ olsunlar mh yönetimi el attı olaya discorddan ekran paylaşıp hallettik her şeyi teşekkür ediyorum tekrardan hepsine konuyu uzatmaya gerek yok gereksiz bir mevzu vardı onun yüzündendi yani şu an bir problem yok
Sıkıntı yoksa iyi çünkü baya emek veriyorsun 2-3 gündür koyar yani ama çözülmüş iyi

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
  • Konuyu başlatan
  • Moderatör
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
hocam ben supda yaptım zaten saldırı hızı olayını mükemmel oldu :peepoRun:
kankam supta yapmışsın bundan daha fantazisi mi var yüksek elolarda düzgün oynanarak brauma göre itemler çıkarak ayarnlamıştır lütfen bir daha belirtmek istemiyorum anladıysan beğenebilirsin yorumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...