Whether the new version of Dragon King is supportedArkadaşlar ilk öncelikle herkese selamlar bu tierlisti hazırlamak o kadar kolay olmadı inanın dün ilk çıktığı saatten beri arkadaşlarla heroları deniyoruz 5 pre şeklinde 1.5 gündür uyumadık biliyorum yorumlarda ne gerek var diyen arkadaşlar olacaktır bunu tamamen kendi içimden geldiği için yapma gereksinimi duydum bilmeyen arkadaşlarımıza dostlarımıza rehberlik niteliğinde olsun diye wsreborn yeni çıktı biliyorum lol'den arkadaşlar yardımcı oldular sağ olsunlar tierlisti hazırlamamda evet şimdi ise paylaşacağım bu tierliste eklenen tüm şampiyonlar oyunda test edilmiştir hiçbir kuşkunuz olmadan rahatça tierliste uyup oynayabilirsiniz şampiyonlar bazında toplamda denene şampiyonların sayısı 159'dur denenmeyen şampiyonları ise antrenman modunda denenip koyulmuştur tierliste şimdi sizlere sunuyorum tierlisti umarım tüm herkese yararlı ve faydalı olacaktır
bir not eklemek istiyorum tüm denenen şampiyonlar default ayarlarda LeftCaps'in configsiz halinde denenip eklenmiştir tierliste onun bilincinde olalım lütfen zaten ben kendim de kendi configimi kullanıyorum her neyse paylaşıyorum hemen sizlere
son olarak bir not daha eklemek istiyorum dostlar tierlistte ki tüm şampiyonlar wsreborn scriptinin kalitesine göre sıralanmıştır lütfen yorumları ona göre yapınız
SOLO
Ekli dosyayı görüntüle 83399
JUNGLE
Ekli dosyayı görüntüle 83400
MID
Ekli dosyayı görüntüle 83401
ADC
Ekli dosyayı görüntüle 83402
SUPPORT
Ekli dosyayı görüntüle 83403
Arkadaşlar yorumlar üzerine bilgilendiriyorum sizleri bazı herolarda S-A A-B aralarında kaldığım için tierlisti bu şekilde derledim lütfen siz daha iyi olduğunu düşünüyorsanız ona göre 1 tık üste çıkartın
bende yaylaya atıyolux nasıl a olmuş ya bende skill kaçırmıyor![]()
permashowda ben onu göremedim bu dediğini resim atar mısınbu ayarları aç şu resimde ki permashowda ki keep soul yazan yeri de aç sorunsuz kendisi oto alıyor ruhunu
Ekli dosyayı görüntüle 83416
al bakalım daha iyi içine sinmesi için senin adına bir video çektim
Post automatically merged:
evet kardeşim var bana sormaktansa şu tierliste bakarsan görürsün
Shifte bas en üstten wsreborn yazan yere gel orada permashow yazar onun tikini aç hocam kapatmışsındır veya configte kapalıdırpermashowda ben onu göremedim bu dediğini resim atar mısın
Hayır önermem sniper pluginli kapsamlı tier list olduğu için ekledim@Adc Main kanka fiddlesticks nasıl önerir misin cobo falan iyi yapıyor mu