Rehber WSReborn Tüm Şampiyonlar Kapsamlı Tierlist

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
baya iyi olmuş olm gerçekten jungle maindim ne alsam çalışır diye karar veremiyordum artık maçlar başlamadan önce burdayım .d

Red Dead Redemption 2 Sevdalısı
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Elinize emeğinize sağlık hocam tam aradığım tier list di. Güzel olmuş.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bence cait bir tık üstte olmalı çünkü script ayarları çok iyi

Banlı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
hocam elinize emeğinize sağlık cidden epey uğraşmışşınız

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
cait ve vayne kusursuz çalışıyor adc kısmında, topta jax harika

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
wsreborn ile test ettiğim ilk şampiyon Yasuo'ydu ama garip bir şekilde hayal kırıklığına uğradım belki de betiği yanlış yapılandırdım
Post automatically merged:

Ranger top oynamak çok tatmin edici ve eğlenceli, sıyrıklarla da şarkı söyledi

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
fizz desteklenmemesine rağmen a da olmasının sebebi var mıdır

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
gerçekten emek vermişsin kral
Arkadaşlar ilk öncelikle herkese selamlar bu tierlisti hazırlamak o kadar kolay olmadı inanın dün ilk çıktığı saatten beri arkadaşlarla heroları deniyoruz 5 pre şeklinde 1.5 gündür uyumadık biliyorum yorumlarda ne gerek var diyen arkadaşlar olacaktır bunu tamamen kendi içimden geldiği için yapma gereksinimi duydum bilmeyen arkadaşlarımıza dostlarımıza rehberlik niteliğinde olsun diye wsreborn yeni çıktı biliyorum lol'den arkadaşlar yardımcı oldular sağ olsunlar tierlisti hazırlamamda evet şimdi ise paylaşacağım bu tierliste eklenen tüm şampiyonlar oyunda test edilmiştir hiçbir kuşkunuz olmadan rahatça tierliste uyup oynayabilirsiniz şampiyonlar bazında toplamda denene şampiyonların sayısı 159'dur denenmeyen şampiyonları ise antrenman modunda denenip koyulmuştur tierliste şimdi sizlere sunuyorum tierlisti umarım tüm herkese yararlı ve faydalı olacaktır

bir not eklemek istiyorum tüm denenen şampiyonlar default ayarlarda LeftCaps'in configsiz halinde denenip eklenmiştir tierliste onun bilincinde olalım lütfen zaten ben kendim de kendi configimi kullanıyorum her neyse paylaşıyorum hemen sizlere

son olarak bir not daha eklemek istiyorum dostlar tierlistte ki tüm şampiyonlar wsreborn scriptinin kalitesine göre sıralanmıştır lütfen yorumları ona göre yapınız

SOLO

Ekli dosyayı görüntüle 83399

JUNGLE
Ekli dosyayı görüntüle 83400

MID
Ekli dosyayı görüntüle 83401

ADC
Ekli dosyayı görüntüle 83402

SUPPORT
Ekli dosyayı görüntüle 83403

Arkadaşlar yorumlar üzerine bilgilendiriyorum sizleri bazı herolarda S-A A-B aralarında kaldığım için tierlisti bu şekilde derledim lütfen siz daha iyi olduğunu düşünüyorsanız ona göre 1 tık üste çıkartın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...