3 Şub 2024 #1 nsreal Onaylı Üye Katılım 2 Şub 2024 Mesajlar 55 Tepki puanı 2 Ödüller 1 2 HİZMET YILI Arkadaşlar, hangi tuş ne işe yarıyor yazar mısınız? Bir de ben bu arayüzü nasıl küçültültebilirim, sağ taraftaki karşı takımı gösterdiği şey tüm ekranımı kaplıyor. Önümü göremiyorum nerdeyse. Moderatörün son düzenlenenleri: 3 Şub 2024
Arkadaşlar, hangi tuş ne işe yarıyor yazar mısınız? Bir de ben bu arayüzü nasıl küçültültebilirim, sağ taraftaki karşı takımı gösterdiği şey tüm ekranımı kaplıyor. Önümü göremiyorum nerdeyse.
Çözüm #Bukle 3 Şub 2024 Merhaba, X: Last Hit C: Harass V: Lane Clear Space: Combo K: Evade ON/OFF Sağ tarafta bulunan hud tablosunu Menüden Awareness - Hud seçeneğinden işem yapabilirsiniz.
Merhaba, X: Last Hit C: Harass V: Lane Clear Space: Combo K: Evade ON/OFF Sağ tarafta bulunan hud tablosunu Menüden Awareness - Hud seçeneğinden işem yapabilirsiniz.
3 Şub 2024 Moderatör #2 #Bukle ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ. Süper Moderator Katılım 5 May 2022 Mesajlar 1,297 Çözümler 318 Tepki puanı 499 Ödüller 9 Sosyal 4 HİZMET YILI Merhaba, X: Last Hit C: Harass V: Lane Clear Space: Combo K: Evade ON/OFF Sağ tarafta bulunan hud tablosunu Menüden Awareness - Hud seçeneğinden işem yapabilirsiniz. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Merhaba, X: Last Hit C: Harass V: Lane Clear Space: Combo K: Evade ON/OFF Sağ tarafta bulunan hud tablosunu Menüden Awareness - Hud seçeneğinden işem yapabilirsiniz.