- Moderatör
-
hayır bozmaz.Bu ayarı kullanırken kite bozuyormu ? bazen kite yaparken skill atıyor otomatik ölüyorum çok sinir oluyorum .
rica ederim kankam yardımcı oluyorsa ne mutlu banaSağol kral son günlerde senden kaptıgım bininci ws bilgisi heralde bu .d
slm bana yardımcı olabılırmısn hıleyı acıyom ent bastıgımda memory kapanıyorhayır bozmaz.
rica ederim kankam yardımcı oluyorsa ne mutlu bana
50 msj ulaşmamız gerekıyor varmı oyle bişey hıle devreye gırmıyorvayne oynarsam denerim knk çok saol
50 msj olması gerekıyor dogrumu acaba hıle devreden cıkıyor acılmıyorhayır bozmaz.
rica ederim kankam yardımcı oluyorsa ne mutlu bana
50 mesaj üyeler için diyte biliyorum onaylı üye olmak lazım ws için50 msj ulaşmamız gerekıyor varmı oyle bişey hıle devreye gırmıyor
Post automatically merged:
50 msj olması gerekıyor dogrumu acaba hıle devreden cıkıyor acılmıyor
hala güncelleme varmı 2.450 mesaj üyeler için diyte biliyorum onaylı üye olmak lazım ws için
evet kankam onaylı üye olman lazım50 msj ulaşmamız gerekıyor varmı oyle bişey hıle devreye gırmıyor
Post automatically merged:
50 msj olması gerekıyor dogrumu acaba hıle devreden cıkıyor acılmıyor
çok güzel içerikler paylaşıyorsun senin configde zaten ayarlamışsın teşekkür ederim ban yemiştin geçmiş olsunArkadaşlar bu konuyu wsreborn'da vayne e'si hakkında açıyorum script çıktığından beri birkaç yerde kullanıcılar vayne e'si iyi çalışmıyor güzel çalışmıyor hiç çalışmıyor yapamıyorum tarzında yorumlar görmüştüm şimdi bunlara bir son veriyoruz atacağım videoda ki gibi ayarlarınızı yaparsanız sorunlarınızın çözüleceğine inanıyorum umarım faydası olur arkadaşlar
teşekkürler dostum o ban mevzusunu çözdük sağ olsunlar yardımcı oldular mh ekibi teşekkürler tekrardançok güzel içerikler paylaşıyorsun senin configde zaten ayarlamışsın teşekkür ederim ban yemiştin geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?