1 Nis 2023 #1 MehTer12 M Onaylı Üye Katılım 30 Nis 2022 Mesajlar 53 Tepki puanı 1 Ödüller 2 Yaş 21 4 HİZMET YILI Veigarla oynarken hiledeki bütün skilleri otomatik atmasını kapatıyorum ancak yine de atıyor. Sadece Veigar'da oluyor, yardım ederseniz sevinirim.
Veigarla oynarken hiledeki bütün skilleri otomatik atmasını kapatıyorum ancak yine de atıyor. Sadece Veigar'da oluyor, yardım ederseniz sevinirim.
Çözüm Majest 3 Nis 2023 MehTer12' Alıntı: kapattığım halde oluyo Genişletmek için tıklayın ... configinizi silip default ayarlar ile tekrar denermisiniz ? sorun çözülmez ise pm atabilirsiniz.
MehTer12' Alıntı: kapattığım halde oluyo Genişletmek için tıklayın ... configinizi silip default ayarlar ile tekrar denermisiniz ? sorun çözülmez ise pm atabilirsiniz.
1 Nis 2023 #2 Majest Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur Ultra Üye Katılım 11 Ara 2022 Mesajlar 1,736 Çözümler 372 Tepki puanı 246 Ödüller 5 Sosyal 3 HİZMET YILI MehTer12' Alıntı: Veigarla oynarken hiledeki bütün skilleri otomatik atmasını kapatıyorum ancak yine de atıyor. Sadece Veigar'da oluyor, yardım ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıklayın ... Kapatmak istediğiniz skillshotları sadece combo kısmından değil, killsteal ve harass kısmındanda kapatmanız gerek. Oyla 0 Olumsuz oyla
MehTer12' Alıntı: Veigarla oynarken hiledeki bütün skilleri otomatik atmasını kapatıyorum ancak yine de atıyor. Sadece Veigar'da oluyor, yardım ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıklayın ... Kapatmak istediğiniz skillshotları sadece combo kısmından değil, killsteal ve harass kısmındanda kapatmanız gerek.
1 Nis 2023 #3 yavuz1554 Ultra Üye Katılım 18 Şub 2018 Mesajlar 1,672 Çözümler 18 Tepki puanı 200 Ödüller 9 Sosyal 8 HİZMET YILI karakterin combo falan ayarladığın yerine gel orda misc var miscde auto q stack falan olması lazım onu kapat Oyla 0 Olumsuz oyla
karakterin combo falan ayarladığın yerine gel orda misc var miscde auto q stack falan olması lazım onu kapat
2 Nis 2023 Konuyu başlatan #4 MehTer12 M Onaylı Üye Katılım 30 Nis 2022 Mesajlar 53 Tepki puanı 1 Ödüller 2 Yaş 21 4 HİZMET YILI Majest' Alıntı: Kapatmak istediğiniz skillshotları sadece combo kısmından değil, killsteal ve harass kısmındanda kapatmanız gerek. Genişletmek için tıklayın ... kapattığım halde oluyo Oyla 0 Olumsuz oyla
Majest' Alıntı: Kapatmak istediğiniz skillshotları sadece combo kısmından değil, killsteal ve harass kısmındanda kapatmanız gerek. Genişletmek için tıklayın ... kapattığım halde oluyo
3 Nis 2023 #5 Majest Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur Ultra Üye Katılım 11 Ara 2022 Mesajlar 1,736 Çözümler 372 Tepki puanı 246 Ödüller 5 Sosyal 3 HİZMET YILI MehTer12' Alıntı: kapattığım halde oluyo Genişletmek için tıklayın ... configinizi silip default ayarlar ile tekrar denermisiniz ? sorun çözülmez ise pm atabilirsiniz. Son düzenleme: 5 Nis 2023 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
MehTer12' Alıntı: kapattığım halde oluyo Genişletmek için tıklayın ... configinizi silip default ayarlar ile tekrar denermisiniz ? sorun çözülmez ise pm atabilirsiniz.