Çözüldü Yasuo ile oynarken oyun kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
问天
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
yasuo ile oynarken sık sık aniden oyun kapanıyor hiç bir hata vermeden ve bu 1 2 kere değil maç boyunca sürekli oluyor
bir ara yone ile filan da oluordu arada fakat forumdaki bazı şeyler ile çözdüm bu sorunu dx9 açmak gibi
bugün ilk kez yasuo oynamak istedim ve bu sorun tekrar ortaya çıktı önceki gibi seyrekte değil baya sürekli oluyor ve sanırım yasuoya özel bir şey :D

Çözüm
sen demek istediğimi anlamadın çünkü. ben bu sorunu yasuo dahil her heroda yaşıyordum zaten ve bu forumda onu kapatarak çözdüm fakat 2.kez dün yasuo oynamak istediğimde yasuo için sorunun devam ettiğini keşfettim
dün de aramda yasuo geldi ve hiç bir sorun yaşamadan 30 dakika oynadım
sadece yasuo da ve sadece sihirdar vadisinde yaşanan bir sorun var ortada
ayrıca dünden beri aramda denk gelmesi dışında yasuo oynamadım ve hiç bir sorun yaşamadım
windows olarak ghost spectranın editli windowsunu kullanıyorum windows 10 22h2 sürümü
bugün ısrarından ötürü kapatıp bir deneyeceğim bakalım geri dönüş yaparım
Post automatically merged:

ayrıca yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler
Bazılarında DX9 mod kapalı olduğu zaman çözülüyor o açıdan...
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
yasuo ile oynarken sık sık aniden oyun kapanıyor hiç bir hata vermeden ve bu 1 2 kere değil maç boyunca sürekli oluyor
bir ara yone ile filan da oluordu arada fakat forumdaki bazı şeyler ile çözdüm bu sorunu dx9 açmak gibi
bugün ilk kez yasuo oynamak istedim ve bu sorun tekrar ortaya çıktı önceki gibi seyrekte değil baya sürekli oluyor ve sanırım yasuoya özel bir şey :D
Oyunu tam ekranda oynuyorsanız çerçevesiz ekrana getirip geri dönüş sağlar mısınız

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
scnin ayarlarıyla oynadıysan eğer hata olmuş olabilir sil yeniden yükle scyi sorunun çözülür muhtemelen

问天
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Oyunu tam ekranda mı oyunyorsunuz
hayır oyunu penceresiz modda oynuyorum dediğim gibi daha önce bu kapanma problemi vardı ve forumdaki çözümlerin hepsini yapıp çözdüm şu an bu sorunu muhtemelen sadece yasuoda yaşıyorum özellikle savaşırken oluyor
hatta sadece savaşırken oluyor space basılıyken vb

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
hayır oyunu penceresiz modda oynuyorum dediğim gibi daha önce bu kapanma problemi vardı ve forumdaki çözümlerin hepsini yapıp çözdüm şu an bu sorunu muhtemelen sadece yasuoda yaşıyorum özellikle savaşırken oluyor
hatta sadece savaşırken oluyor space basılıyken vb
Çerçevesizde deneyip geri dönüş sağlar mısın lütfen

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Wsreborn configini sıfırlarsan düzelir

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Config kullanıyorsanız silip yüklemeyi deneyin, Dx9 ayarını seçtiğinizden ve çerçevesiz modda olduğunuzdan emin olun. Hala hata alıyorsanız RIOT FIX yapın.

问天
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ping ve FPS Göstergesi açık mı? Açık değil ise Ctrl + F ile açıp deneyebilir misin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...