bende onaylı üye olmaya çalışıyorum denemek içinArkadaşlar LPrebornu bıraktım fakat geri döneceğim gibi default ayarlarda yasuo girdim ws'de fakat kendim oynasam daha iyi oynardım yemin ederim, LPREBORN default ayarlarında canavar oluyor WS'de böyle olmamasını ayar yapılmamış olduğuna veriyorum.. Configiniz varsa verirseniz sevinirim.
üstte cevap vermiştim ama görmedin sanırım, Fazlasıyla berbat space bastığımda en arka minyona kadar zıplıyor turretdive kapalı fakat illaki en arka minyona kadar gidiyor çok saçmahocam adc main configi kullanıp dönüş yap mutlaka
E kanka senin kafa yapına göre o zaman yasuo eklemeselermişhileyle yasuo niye oynarsın ki
Hocam zaten denediğim config bu belirttiğim gibi çok saçma E atıyor dive kapalı veya açık farketmiyor en arka minyona kadar karşıdanda hasar yiyene kadar gidiyor LPreborn bunu çok iyi ayarlıyordu.Bizim configimizi deneyip geri dönüş yapar mısınız hocam bir de https://memoryhackers.org/konular/u...s-wsreborn-adc-main-config-08-02-2023.256045/
yani evet ne kadar kendi configimizde de yer versekte gerçekten lpreborna göre sıkıntılı biz de ne yaptıysak bir şeyini düzeltemedik hocam şu anlık görünürde yapacak bir şey yok genel de adc oynuyorum benüstte cevap vermiştim ama görmedin sanırım, Fazlasıyla berbat space bastığımda en arka minyona kadar zıplıyor turretdive kapalı fakat illaki en arka minyona kadar gidiyor çok saçma
Post automatically merged:
E kanka senin kafa yapına göre o zaman yasuo eklemeselermiş
Post automatically merged:
Hocam zaten denediğim config bu belirttiğim gibi çok saçma E atıyor dive kapalı veya açık farketmiyor en arka minyona kadar karşıdanda hasar yiyene kadar gidiyor LPreborn bunu çok iyi ayarlıyordu.
sizin config güzel tek sıkıntısı e'yi düz bir şekilde atıyor kule altına giriyor durmadanyani evet ne kadar kendi configimizde de yer versekte gerçekten lpreborna göre sıkıntılı biz de ne yaptıysak bir şeyini düzeltemedik hocam şu anlık görünürde yapacak bir şey yok genel de adc oynuyorum ben
Hocam kule altına girmemesi için under turret dive diye bir seçenek var onu kapatırsanız atmaz kule altında e yisizin config güzel tek sıkıntısı e'yi düz bir şekilde atıyor kule altına giriyor durmadan
varusta kötüArkadaşlar LPrebornu bıraktım fakat geri döneceğim gibi default ayarlarda yasuo girdim ws'de fakat kendim oynasam daha iyi oynardım yemin ederim, LPREBORN default ayarlarında canavar oluyor WS'de böyle olmamasını ayar yapılmamış olduğuna veriyorum.. Configiniz varsa verirseniz sevinirim.