WSReborn Yasuo inanılmaz kötü..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ap çarlar dışında ad çarlarda bozuk oluyor sc config ne olursa olsun gördüğüm çoğu configde ad ler bozuktu.

giphy.gif

Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar LPrebornu bıraktım fakat geri döneceğim gibi default ayarlarda yasuo girdim ws'de fakat kendim oynasam daha iyi oynardım yemin ederim, LPREBORN default ayarlarında canavar oluyor WS'de böyle olmamasını ayar yapılmamış olduğuna veriyorum.. Configiniz varsa verirseniz sevinirim.
bende onaylı üye olmaya çalışıyorum denemek için

ssssssssss
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hocam adc main configi kullanıp dönüş yap mutlaka
üstte cevap vermiştim ama görmedin sanırım, Fazlasıyla berbat space bastığımda en arka minyona kadar zıplıyor turretdive kapalı fakat illaki en arka minyona kadar gidiyor çok saçma
Post automatically merged:

hileyle yasuo niye oynarsın ki
E kanka senin kafa yapına göre o zaman yasuo eklemeselermiş

Hocam zaten denediğim config bu belirttiğim gibi çok saçma E atıyor dive kapalı veya açık farketmiyor en arka minyona kadar karşıdanda hasar yiyene kadar gidiyor LPreborn bunu çok iyi ayarlıyordu.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bence iyi çalışıyor ama drop yiyor tf atarken onun dışında bana kötü gelmedi

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
üstte cevap vermiştim ama görmedin sanırım, Fazlasıyla berbat space bastığımda en arka minyona kadar zıplıyor turretdive kapalı fakat illaki en arka minyona kadar gidiyor çok saçma

E kanka senin kafa yapına göre o zaman yasuo eklemeselermiş

Hocam zaten denediğim config bu belirttiğim gibi çok saçma E atıyor dive kapalı veya açık farketmiyor en arka minyona kadar karşıdanda hasar yiyene kadar gidiyor LPreborn bunu çok iyi ayarlıyordu.
yani evet ne kadar kendi configimizde de yer versekte gerçekten lpreborna göre sıkıntılı biz de ne yaptıysak bir şeyini düzeltemedik hocam şu anlık görünürde yapacak bir şey yok genel de adc oynuyorum ben

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
yani evet ne kadar kendi configimizde de yer versekte gerçekten lpreborna göre sıkıntılı biz de ne yaptıysak bir şeyini düzeltemedik hocam şu anlık görünürde yapacak bir şey yok genel de adc oynuyorum ben
sizin config güzel tek sıkıntısı e'yi düz bir şekilde atıyor kule altına giriyor durmadan

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar LPrebornu bıraktım fakat geri döneceğim gibi default ayarlarda yasuo girdim ws'de fakat kendim oynasam daha iyi oynardım yemin ederim, LPREBORN default ayarlarında canavar oluyor WS'de böyle olmamasını ayar yapılmamış olduğuna veriyorum.. Configiniz varsa verirseniz sevinirim.
varusta kötü

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
bazı ince ayarlar var onları kurcalarsan çok iyi oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...