Çözüldü WSReborn Zeri pasifini kullanmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
WSReborn Zeri neden pasifini kullanmıyor? Şu altta çıkan yük var ya onu kullanmıyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Ben kullanıyor diye hatırlıyorum, çok kez oynadım ve öyle bir sorunla karşılaşmadım.

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
belki arkadaş config kullanıyordur ondan dolayı olabilir çünkü kendi configimde böyle bir problem yaşamadım
Senin config'i kullanmayan da, ne bileyim yani :D Senin Config'in tek sorunu aşırı yavaş lane itiyor usta ya. Ben lane iteceğim zaman kendim kesiyorum. V tuşunu kırsam bile yine de son vuruş bekliyor.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Senin config'i kullanmayan da, ne bileyim yani :D Senin Config'in tek sorunu aşırı yavaş lane itiyor usta ya. Ben lane iteceğim zaman kendim kesiyorum. V tuşunu kırsam bile yine de son vuruş bekliyor.
İnan o benlik o sorun değil kral farm'ı kaçıracağım diye last hiti kaçırmamak için vurmuyor bunu düzeltmeleri lazım hatta önceden eğer dikkat ettiysen bir konu açmıştım bu konu hakkında

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
farmlara yada karşıdaki şampiyonlara oto atak atmıyor sadece q atıyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Lane ittirme hızını ayarlayabiliyorsun, obr walkinde olması lazımdı orda lane Clear speed diye birşey olması lazım onu arttır

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
WSReborn Zeri neden pasifini kullanmıyor? Şu altta çıkan yük var ya onu kullanmıyor.
Config değiştirirsen sorununuz çözülecektir @Adc Main 'in configinde farmlara sadece q atmakta fakat combo tuşunda iken karşıdaki rakibe q+basic atmakta.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...