Onaylı Üye
şuan müsait değilim ama seni forumda bayadır görüyorum ve tier listinde zeri oynadığını gördüm direkt sen bana configini paylaşabilir misin? 1saate anca atabilirm zeri q yerinizeri'nin configini görebilir miyim dostum bi ss atar mısın q kısmının
hayır atmıyor işte bende atmasını istiyorumZeri oto atağını farmlara neden açmak istediğini tam anlamadım? Yük birikmeden oto atak vurursa yükü gider ki zeri oynarken bu istenmeyen bir şey (Farm kaçmadığı sürece) Farm kaçıcak olduğunda oto atak atıyodur zaten tahminimce.
Hmm şimdi anladım yani sadece son vuruş yapması için düz vurmasını istiyorsun değil mi? Yük max değilken oto atıcağını sanmıyorum yük gidiyor çünkü zeriyle oto atma zaten farmlara olabildiğince q ile last hit bırak.şuan müsait değilim ama seni forumda bayadır görüyorum ve tier listinde zeri oynadığını gördüm direkt sen bana configini paylaşabilir misin? 1saate anca atabilirm zeri q yerini
Post automatically merged:
hayır atmıyor işte bende atmasını istiyorum
evet, q ile last hit bırakman gerekiyor.Hmm şimdi anladım yani sadece son vuruş yapması için düz vurmasını istiyorsun değil mi? Yük max değilken oto atıcağını sanmıyorum yük gidiyor çünkü zeriyle oto atma zaten farmlara olabildiğince q ile last hit bırak.
ya sen nasıl bi kralsın yaaaaa.ben senin için ss leri göndereceğim şimdi gerekirse video halinde de gösteririm ayarları şimdi lole girip atıyorum buraya bekle kankam
Bana da gönderirmisin zerinin duz vuruş pasifi falan cidden çok önemli fakat sadece q ile farm yapmaya çalişiyor bu da lane de arkada ki minyonlara vururken sıkıntı çıkarıyor çok fazla harraslanıyorum eğer cidden vidio halınde atarsan kralsınben senin için ss leri göndereceğim şimdi gerekirse video halinde de gösteririm ayarları şimdi lole girip atıyorum buraya bekle kankam
arkadaşlar raporlayın bu elemanı neyin teknik desteği sitenin sc si zaten a**Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapTEKNİS DESTEĞİ BU GİDİN YAZIN SİZE GERİ DÖNÜYOLAR
herşey için teşekkür ederim bir de config dosyanı paylaşamaz mısın c diskindeki wsreborn dosyasının içindeki configi kopyalayıp mesaja dosya olarak ekler misin eminim ayarların çok işime yararbu ayarları bi yapmayı dene olacaktır mutlaka olmazsa eğer sc de bir problem vardır oto attack atmıyor v tuşuna bastığım zaman anlam veremediğim bir şekilde bunu konu olarak öne sürersek düzeltileceğini düşünüyorum
Ekli dosyayı görüntüle 83462
Ekli dosyayı görüntüle 83463
Ekli dosyayı görüntüle 83464
arkadaşlar bu şekilde de çözülmüyorsa eğer yetkililere bildirelim v tuşuna bastığımda fast push atması lazım ama atmıyor bilmediğim bir şekilde lütfen bu çok önemli gerçekten bir oylama tarzı bir şey paylaşalım hep beraber bu sorunu düzeltelim
burdaki ayarları yaptım yine de hala oto atmıyor ama arkadaşlar doğru diyor pasifi vurması için oto atmasa daha iyi yardımcı olmaya çalıştığın için teşekküğr ederimbu ayarları bi yapmayı dene olacaktır mutlaka olmazsa eğer sc de bir problem vardır oto attack atmıyor v tuşuna bastığım zaman anlam veremediğim bir şekilde bunu konu olarak öne sürersek düzeltileceğini düşünüyorum
arkadaşlar bu şekilde de çözülmüyorsa eğer yetkililere bildirelim v tuşuna bastığımda fast push atması lazım ama atmıyor bilmediğim bir şekilde lütfen bu çok önemli gerçekten bir oylama tarzı bir şey paylaşalım hep beraber bu sorunu düzeltelim
tam olarak nasıl ekleniyor bilmiyorum biraz açar mısın nasıl ekleyeceğimiherşey için teşekkür ederim bir de config dosyanı paylaşamaz mısın c diskindeki wsreborn dosyasının içindeki configi kopyalayıp mesaja dosya olarak ekler misin eminim ayarların çok işime yarar
burdaki ayarları yaptım yine de hala oto atmıyor ama arkadaşlar doğru diyor pasifi vurması için oto atmasa daha iyi yardımcı olmaya çalıştığın için teşekküğr ederim
hiç atmadım biraz bekleteceğim araştırmam lazım yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler araştırdım config dosyasına sağ tıklayıp sanıyorum ki pc nizde winrar vardır sağ tıklayıp arşive ekle diyip dosyayı rar haline getiriyorsunuz sonra onutam olarak nasıl ekleniyor bilmiyorum biraz açar mısın nasıl ekleyeceğimi
hiç atmadım biraz bekleteceğim araştırmam lazım yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler
teşekkür ederim paylaşmışsınBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapal kankam ben direkt buradan ekleyip göndereyim sıkıntısız indirebilirsin
ne demek rica ederimteşekkür ederim paylaşmışsın
adam ya geldi adam çok teşekkürlerr ve evet güzel bir konuya değinmişsin bu düzeltilmelibu ayarları bi yapmayı dene olacaktır mutlaka olmazsa eğer sc de bir problem vardır oto attack atmıyor v tuşuna bastığım zaman anlam veremediğim bir şekilde bunu konu olarak öne sürersek düzeltileceğini düşünüyorum
eyvallah sorun var mı başka adcler diye bakıyorum bir problem göremedim tek zeride bir sıkıntı var şu anlıkadam ya geldi adam çok teşekkürlerr ve evet güzel bir konuya değinmişsin bu düzeltilmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?