yok kanka gene olmuyordostum yani benim bildiğim scpriti kökleyip çok fark yaratırsın ama takımın herkese feedleyince yapıcak birşey yok
olmuyorvayne alıp her maçı kazan
support kötü olunca ondada full feedgenellikle adc çarlarını oynamanız gerekiyor, configiniz iyise diger lanelerde de oynayabilirsiniz
deniyecem çok merak ettimkaisa al space bas vinle gec
kanka sup oynamayı sevmiyorum legit oynayamakta umrumda değil baya bir rage tek kişi oyunun içinden geçmek istiyordumda öyle birşey oyun başından kasılamazsan olmuyor gibi duruyorsc ile iyi oynamak istiyorsan sup oynamanı tavsiye ederim kankam (agresif sup) sc olduğun bile belli olmadan oyun kazanırsın çünkü lol 5 kişilik bir oyun ve her yer tek botlane hariç yanındakine kazandırırsın kendin kazanırsın 2 kişi oynatırsın
olur iyide olurAntreman modunda sciriptin ayarlarına bak orada gerek karaktere göre olsun gerek sciprtn verdiği olsun ayarlar var shift tuşuyla bu ayarlara bakabilirsin orda mesela evade diyor işte şu karakter skilini orta derecede dodge at onu en üste çekebilirsin, eğer müsait olabilirsem bu hafta içerisinde lol sciriptini ban yemeli hileyi köklemeli bir config paylaşabilirim herkes legit oynuyor ama bazı adamlar oyunun içinden geçmek istiyor o arkadaşlar için config paylaşmaya çalışıcam
antreman modunda nasıl ayarlayabilirimki bu eklediğim botlar zaten otistik heykellerde olduğu yerde duruyordoğrudan oyunun içinden geçebileceğin bir hile değil bu exploitler doğrudan oyunun içinden geçer fakat onlar da kısa sürede fixlenirler kendine özgü ayarları senin oyun stiline göre antrenman modu girip ayarlayabilirsin onun haricinde scriptten çok bir şey bekleme diğer oyunlardaki hileler gibi seni çok üst bir noktaya taşımayacaktır
Yani doğrudan oyunu bitirmen için oyun bilginin olması lazım 2-3 gündür oynuyorsan script'i de fazla bilmiyorsundur zamanla öğreneceksin her şey script ile bitmiyorBeyler, herkes feedlediğinden dolayı 2-3 gündür scriptle oynuyorum. Bir benim feedlemediğim kalmıştı. Bu script olayında sadece evade mi var? Boş olmayan hile değil mi bu? Doğrudan oyunun içinden geçemiyor muyuz?