Çözüldü WSReborn'u indirmek sorun oluşturur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yeni kasaya indirmek sorun yaratır mı? Eski kasaya indirip oynuyordum. Şimdi sıfır olduğundan dolayı biraz çekiniyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Nasıl bir sıkıntıdan bahsediyorsunuz? Anlamadım ama normal indirip oynamakta herhangi bir problem çıkartmayacaktır, merak etmeyin.

Çözüm
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
hahha neyinden cekindin ki dostum? herhangi bir sikinti olmaz. herhangi bir yazilim oc falan olmadigi surece garantiye bile ellemez.

Computer Programmer
Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
sen virüs veya bilgileri ele geçirmeden bahsediyorsan böyle bir durum varsa zaten önceden almışlardır ;)

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Çekiniyorsan kullanma hilesiz bir hayata geç bunu biz bilemeyiz senin elinde olan bişey

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Teknik olarak bir sıkıntı çıkarmaz hayır ama farklı bir sorundan bahsediyorsan ona göre söylemem daha doğru olur

İndirip istediğin gibi oynayabilirsin çalışır

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
herhangi bir sorun teşkil etme durumu senin elinde ban konusunda diyorsan fazla report yememeye çalışman gerek güvenlik konusunda ise hiç sıkıntı etme 6 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı olmadı bende

Süper Üye
2 HİZMET YILI
Hem loaderi hemde scriptin dll dosyalarını bulup virüs varmı diye baktım özellikle dll dosyaları çok temiz + arkada çalışan bir program veya veri kullanımı gözükmüyor, güvenilir olduğunu söyleyebilirim çekinmeden kullanabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
şuana kadar eski kasanda bir problem yaşadın mı kanka yaşamış olsan bunu sormazsın zaten bence gereksiz bir soru olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...