wwe 2k16 kaldırırmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
merhaba ben wwe 2k16 yükleyeceğim aşşada performansları görüyorsunuz acaba kaldırırmı ? kaldırırsa tahminen kaç fps alırım yazarsanız sevinirim
kaç fps..PNG

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
düşük ayarlarda bence 30fps sabitlersen rahat oynarsın öyle umuyorum

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Ekran kartın çok kötü, low da bile 20 fps i geçeceğini sanmam. İkinci el kart kovalamaya bak. Ben bile geçen sene 100tl ye hd 5570 kartımı sattıysam, 200-300 TL ye çok güzel ekran kartları düşürebilirsin.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Ekran kartın çok kötü, low da bile 20 fps i geçeceğini sanmam. İkinci el kart kovalamaya bak. Ben bile geçen sene 100tl ye hd 5570 kartımı sattıysam, 200-300 TL ye çok güzel ekran kartları düşürebilirsin.
önerin varmı hangi ekran kartını alayım ucuz bişey varsa güzel alabilirim ?

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bu linke gir. Can You Run It yazan yere tıkla. Bi program indirilmeye başlayacak. Korkmana gerek yok. Oyunu kaldırıyor mu kaldırmıyor mu diye ölçüm yapacak. Programı aç. Tarama bitince program kendi kapanacak. Sonra o sayfaya yeniden gel ve sonuç gözükecek karşında.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI

Bu linke gir. Can You Run It yazan yere tıkla. Bi program indirilmeye başlayacak. Korkmana gerek yok. Oyunu kaldırıyor mu kaldırmıyor mu diye ölçüm yapacak. Programı aç. Tarama bitince program kendi kapanacak. Sonra o sayfaya yeniden gel ve sonuç gözükecek karşında.
tamamda zaten öyle yaptım resme bakarsan

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI

ekran kartım tek uymuyor ondan korktum acaba fps çokmu düşük oynarım diye diğerleri oluyor resime bakabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...