masaüstüBilgisayar Masaüstümü dizüstümü ?
30-50 takılırsın düşük ayarlarda oynamalısın.masaüstü
full düşük te oynasam 60 ı göremezmiyim ?30-50 takılırsın düşük ayarlarda oynamalısın.
önerin varmı hangi ekran kartını alayım ucuz bişey varsa güzel alabilirim ?Ekran kartın çok kötü, low da bile 20 fps i geçeceğini sanmam. İkinci el kart kovalamaya bak. Ben bile geçen sene 100tl ye hd 5570 kartımı sattıysam, 200-300 TL ye çok güzel ekran kartları düşürebilirsin.
full ekran kartından kaybediyorum zatenLowda bile kasar ayrietten wwe'nin crackli oyunlarında kasma sorunu var.
sat pc'yi al ps4 tamam misssfull ekran kartından kaybediyorum zaten
tamamda zaten öyle yaptım resme bakarsanBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu linke gir. Can You Run It yazan yere tıkla. Bi program indirilmeye başlayacak. Korkmana gerek yok. Oyunu kaldırıyor mu kaldırmıyor mu diye ölçüm yapacak. Programı aç. Tarama bitince program kendi kapanacak. Sonra o sayfaya yeniden gel ve sonuç gözükecek karşında.
ekran kartım tek uymuyor ondan korktum acaba fps çokmu düşük oynarım diye diğerleri oluyor resime bakabilirsinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu linke gir. Can You Run It yazan yere tıkla. Bi program indirilmeye başlayacak. Korkmana gerek yok. Oyunu kaldırıyor mu kaldırmıyor mu diye ölçüm yapacak. Programı aç. Tarama bitince program kendi kapanacak. Sonra o sayfaya yeniden gel ve sonuç gözükecek karşında.
kaldıracağını bende biliyorumda kasarmı problemim o çünkü 30 fps falan alırsın diyenler oldukaldırır sen güven