x ve hile satan dolandırıcılar hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Merhaba dostlar bugün güzel bir şekilde dolandırıldım anlatayım bu sayede en azından sizi dolandırılmaktan kurtarabilirim. x (Reklam içerdiğinden dolayı tarafımca editlendi - Eren ) adı altında hile satan kişiler dolandırıcıdır.

Öncelikle YouTube'da videolarını gördüm ve izledim sözde videolarında format veya IP adresi değiştirme gerekmez yazıyordu.
Daha sonra bir süre ben araştırdım baktım bayağı satın alan adam var. Burada konuları da var onay almışlar buradan nasıl aldılar bilmiyorum.
Bunlardan sonra almaya karar verdim. Bugün saat 14:30 gibi spoofer satın aldım. Ödemeyi yaptım beklemeye başladım. Adam onaylayacağım dedi. Ben de bekliyorum. Neyse üzerinden bir saat geçti en son ben mesaj attım ne oldu diye.

Sonra bana programı attı. Key'i verdi. Bir de bir görsel attı.

Evet işte burada anladım ben bu işin içinde bir dolandırıcılık olduğunu çünkü bu adamlar videolarında hiçbir şekilde format vs gerekmez diyorlar. Keşke sadece format isteselerdi. Bana diyor ki format at bilgisayarından ban yediğin diski çıkar yeni disk tak :D spoofer buymuş yeni parça alacak olsam niye spoofer alayım :D neyse üstüne bir de BIOS Update diyorlar. Ondan sonra ben bekliyorum belki işe yarar falan diye verdikleri uygulama da var elimde. Yardımcı olacaklar diye bekliyorum herkes yazmış ki hemen yardımcı oluyorlar 500 tane Key kullandım çok uğraştılar bilmem ne yalan. Adam takmıyor bile. Format attım 5-6 saat bekledim. Tık yok yazıyorum kimse takmıyor he he deyip geçiştiriyorlar ortada kimse zaten yok. En son dedim bari programı kullanayım bir işe yarar. Açtım programı program spoofer programı değil. Bilgisayardaki diskpartın lisanslanmış hali yeni bir disk oluşturuyor PC'de. Program saçmalığında ötesi denedim o da olmadı. Sonra iade istedim. Diyor ki bana Key'i kullanmışsın iade veremeyiz. Şaka gibi ortada spoofer falan yok dostlar kanmayın böyle insanlara. Üstelik başta konuşurken benim PC'nin Monster olduğunu duyunca uğraşılmaz falan dediler. Sonra adminlerinden biri bana hotspot Shield attı. Bununla girersin diye şaka gibi VPN veriyor bana :D

Yani Hem 140 tl paramdan oldum hem de hala banlıyım üstelik pcme format attım ve yaklaşık 8 saatlik bir vakit kaybım var Teşekkürler x (Reklam içerdiğinden dolayı tarafımca editlendi - Eren )

Moderatörün son düzenlenenleri:
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Merhabalar
Ne olduğu bilinmeyen sitelerden bir şeyler almamalısınız. Konu başka site isimlerine ve rêklama kaymaya çok müsait olduğu konuyu kilitlemek mecburiyetindeyim. Ayrıca ne olduğu belirli olmayan siteleri sizlere sitemizde kesinlikle tavsiye etmiyoruz kaldı ki başka hile sitelerinin rêklamlarına zaten sitemizde müsâde etmiyoruz. "Burada konuları da var onay almışlar buradan nasıl aldılar bilmiyorum." bu kısımda yanlış hatırlıyor olmalısın. Topic locked.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...