Gayet güzel bir telefon.Performans açısından beğendiğim nadir telefonlardan.Kamera güzel ve ayrıntılı çekimler yapabiliyorsunuz.Isınma sorunu var diye duymuştum.Onun dışında ideal bir telefon diyebilirim.
Teşekkürlereniştem kullanıyor buluştuğumuz zaman telefonundan pubg oynuyorum gayet güzel
Telekkürlereniştem kullanıyor buluştuğumuz zaman telefonundan pubg oynuyorum gayet güzel
Düşünüyorum renk olarak ne dersin sence gri mi siyah mıPubgm için başka oyunlar için gayet iyi telefon alabiliyosan al derim 128gb al alırsan
İnternete çok araştırdım fiyatına göre çok iyi performans diyorlarXaomi sayılı iyi telefonlarından biri gayet iyi işlemvisi olsun kamerası olsun rami olsun gönül rahatlıığıyla alabilirsin
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum ama kafa karıştırıyor bazenXiaomi markasından ben şahsen vazgeçemiyorum. Ne alırsam onun modeli varsa ondan almaya çalışıyorum. Demem o ki tereddüt etmeden alabilirsin hem çok iyi marka kendi dallarında hem de çok başarılı telefonlar üretiyorlar.
Ekran boyutunun büyük olması hoşuma gidiyorTasarımı hoşuma gitmese de fiyatına göre çok uygun ve kaliteli bir telefon.
renk alsam gri alırdım daha hoş duruyor bencePeki oppo reno4 nasıl hangisini alırdınız siz
Post automatically merged:
Teşekkürler
Telekkürler
Düşünüyorum renk olarak ne dersin sence gri mi siyah mı
İnternete çok araştırdım fiyatına göre çok iyi performans diyorlar
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum ama kafa karıştırıyor bazen
Ekran boyutunun büyük olması hoşuma gidiyor