O nasil oluyor telfon 2 sim varTelefon tek sime mi ayarlı acaba
sim 1 sim 2 yaziyo bendeki xaomi not 8 pro2 simkart mı o nasıl oluyo
Kanka dedini dusundum ama 1 tek yer var takmayaçift hat girişliyse diğer bölüme tak kardeşim .Denendi tecrübeyle sabit.![]()
4G destekli hat mı yoksa eski hatlardan mı ?Kanka dedini dusundum ama 1 tek yer var takmaya
Yeterli bakiye olayı kafama takıldı. tarife veya paketin yoksa bir mesaj bölümüne bakar mısın orda yollanamamış mesaj gözüküyor mu ?4G destekli hat mı yoksa eski hatlardan mı ?
telefon yurtdışıysa pasaport kaydı yaptırBeyler telfonda sorun yok kendi hatimi taktim baska telfona calsti baska bir hat taktim kendi telfonuma calsti ama kendi hatim calsmiyor resimdekini soluyor ama baska telfona taktimda bu cikmiyo direk servis geliyorEkli dosyayı görüntüle 44595
e devlet üzerinden sorgulasın çıkar zaten.telefon yurtdışıysa pasaport kaydı yaptır
Kanka dedin mantikli ama baska bir hat taktimda o da calsmamasi lazzzim deilmitelefon yurtdışıysa pasaport kaydı yaptır
Pasaport kayıtlılar gün bazını acaba hatta göre mi alıyorlar yoksa açık kalma süresine göre mi araştırmak lazım.Kanka dedin mantikli ama baska bir hat taktimda o da calsmamasi lazzzim deilmi
Pasaport kayıtlılar gün bazını acaba hatta göre mi alıyorlar yoksa açık kalma süresine göre mi araştırmak lazım.