Xbox Game Pass alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Almanı öneririm hem bir sürü beleş oyun var Atomic Heart gibi sağlam oyunlar var ayrıca Xbox game pass ı lol e bağlayınca tüm şanpiyonları açıyor ve bağlantıyı kes deyip istediğin hesaba tekrar bağlayabiliyorsun sınırsız bir şekilde çok iyi 4 5 tane fresh hesabı böyle plata attım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
gamepass mantıklı bir iş ve eğer istediğin oyunlar varsa kesinlikle almalısın.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Verilen Para ile barındırdığı oyunlar çok alakasız ileride tekrar gelmeyecek bir fırsat . İmkanın varsa uzun süreli almaya çalış .

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
alınabilir aldığın pakette daha bir çok oyunda plugin paket denilen oyun hediye paketleri mevcut dostum
40 lira bir sigara parası artık

Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bence alma taviye etmem...

Xbox game pass ultimate kullanıcısıyım hayatımda verdiğim en iyi 45 lira daha iyi değerlendirebileceğim bişey yok içinden bir tane oyunu alayım diyorum 50 tl üstü oyun vermesini bırak sadece lol ve valoda ki tüm hero ajanları açması da cabası özellikle sc ile fresh hesap kasıp satanlar için birebir her çara istediğin zaman bağlayıp çıkarabiliyorsun alma diyen aklını peynir ekmekle yemiştir ea pro play xbox game pass bir gamerin bulunması gereken 2 üyelikten biridir şiddetle tavsiye ederim şimdiden keyifli oyunlar

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Şuanki ekonomide maalesef standart bir kafe de kahve içmek bile 40-50 tl olduğundan gözün kapalı almalısın bence. Hem sürekli değişen oyunlarla bir çeşitlilik eklenıyor hem de zaten istediğin oyunlara satın almaktan çok daha ucuz bir fiyata erişiyorsun. Ben bir yıldır gözüm kapalı alıyorum
Şuanki ekonomide maalesef standart bir kafe de kahve içmek bile 40-50 tl olduğundan gözün kapalı almalısın bence. Hem sürekli değişen oyunlarla bir çeşitlilik eklenıyor hem de zaten istediğin oyunlara satın almaktan çok daha ucuz bir fiyata erişiyorsun. Ben bir yıldır gözüm kapalı alıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Gözüm kapalı her ay alıyorum oyunlarını oynuyorum lolde vs karakterlet her şey açık yapıyor. Ben her ay kesinlikle alıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Alınır hocam çok ta iyi bence yüzlerce oyun oynayabiliyosun yetmiyo valorant lol vs de xp bonusu + bütün karakterleri açıyor onu geçtim bedavadan bide ea play de almış oluyorsun baya avantajlı tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Pc için olanı kullanıyorum bf42 arkadaşlarla oynamak için aynı zamanda lol'de tüm karekterleri kullanabiliyoruz hesap bağlayarak 30 tl bir ücreti var şuan çok memnunum arada yeni oyunlar filanda deniyorum,eğer lol oynuyorsan yada game pass'in sana avantaj sağlıyabileceği bir oyun denemeni tavsiye ederim hocam.

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
hocam gerçekten ayrıcalıkalr çok fazla özellikle valorant ve lolde tüm çarları açıyor ve fifa içinde müq fifaya her sene 600 lira vermek yerine ayda 1 40 lira ver

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Fiyatına göre sundukları oldukça iyi, mevcut oyunlar ilgini çekiyorsa almamak için bir sebep yok.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ne kadar oyun ve hangisini sevdiğine bağlı ayrıca zaman diyelim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
içinde oynamak istedigin pahalı oyunlar varsa güzel degerli bi seçenek

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Açıkcası almayı düşünüyorum, tavsiye de ederim.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Dostum ben bir kaç ay kullandım bi süre sonra hiç girmemeye başladım valla bi kaç oyun sardı sadece bir sürü oyun var ama bakıyorsun bakıyorsun birini indiresin gelmiyor çok fazla boş oyun var bana göre ama tabi çok iyi hikayeli oyunlar ve lolde tüm şampiyonları açması yüzünden alınır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...