xbox series x mi ps 5 mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
beyler ps4 ü satıp biraz para koyup 2 sinden birini alcam fazla bilgim yok donanımlar hakkında hangisi daha iyi?

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ben xbox oneririm cünkü playstatin istedigin oyunu almadan once plusda gerekiyo biliyosun ama xboxda daha avantajlı fiyat ve donanım olalarak baya iyi

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Xbox Series X almanı öneririm donanım ve oyun olarak. Şu an ps4'ündeki oyunları oynayamazsın o kötü olur sadece

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
xbox grafik olarak ps 5 den daha iyi ben olsam xbox alırım

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ben aldım ps5 oyunlar felan çok akıcı güzel yani ama xbox tercihinde bulun 1 tb ı ps 5 500 gb la aynı zaten 500 gb ın 100 ü kendisinde

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
PS 5 Tercih Ederdim Ama XBOX Şu Zamanda Daha Karlı Olabilir Senin İçin

Game Developer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hocam oyun zenginliği bakımından soracak olursan bana göre Xbox Series X fakat performans istiyorsan açık ara PS5 ben siparişimi verdim deneyimlediğimde hakkında bi konu açıcam

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hocam oyun zenginliği bakımından soracak olursan bana göre Xbox Series X fakat performans istiyorsan açık ara PS5 ben siparişimi verdim deneyimlediğimde hakkında bi konu açıcam
kanka alınca yazarsın çok merak ettim ps5 ama daha önce de xbox almadım hiç o yüzden karar veremiyorum

Game Developer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kanka alınca yazarsın çok merak ettim ps5 ama daha önce de xbox almadım hiç o yüzden karar veremiyorum
Dediğim gibi PS5 siparişi verdim geliyor ben her iki konsolu da uzunca bir süre deneyimledim gerek PS Markası gerek Xbox ikisininde kendisine göre iyi ve kötülükleri var. Ön sipariş eden arkadaşım sayesinde PS5'in Dualshock 5 deneyimleme şansım oldu o kadar rahat ki ve titreşimleri dokunmatik ekranı her şeyi 4/4'lük.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
xbox varken digerkinlere bakma bile be kardeş en iyisi xbox kendim kullanıcıyım
Post automatically merged:

şimdi çıktım bunu araştırmak için ama ps5 daha iyi miş kendimin kullandıgı xbox o kadar iyi degil arkadaşlar ps5 i tercih edin bence
Post automatically merged:

herkez xbox u tevsiye ediyor da özellik olarak mı yoksa saglamlık mı bence bi bakın derim

Son düzenleme:
CʜᴏꜱᴇɴOɴᴇ
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ps de oyunları oynamak çoğunlukla plus üyeliğe dayalı benim tecihim x box s serisi olabilir benim de babam almayı düşünüyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
hocam ps 5 daha bi güzel geliyor gözümü ama xbox ta da game pass var yani ben xbox tercih ederidm donanım ları aynı performans ı alırsın xbox daha iyi yani

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
benim şahsi görüşüm playstation arayüzü daha basit geliyor

🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
XBox iyidir kardeşim tanıdığım insanların çoğu xbox'ı çok övüyor ancak yine de sen bilirsin.

ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
performansta öyle dağ gibi farkları yok ama exclusive oyunlarda ciddi anlamda ps çok daha iyi maliyet konusunda çok problem yaşamayacaksan ps derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...