üzücü ben önceden parayı kıyıp aimware den alıyordum sonra memoryhackers ile yani dword team ile tanıştım cidden hakkını vererek yapıyor 1 tane kötü yanı var hızlı destekleri eksik ama yinede seviyorum bu siteyi
bunun farkındayım ve size sonsuz teşekkurlerimi iletiyorum .parayla yapmıyoruz kardeş destek istiyosan dediğin yerden almaya devam etmelisin.
hilenin ayarlarında görünüş olarak rank level maç kazanma felan ayarlama yeri var ondan kaynaklıArkadaşlar hileyi açınca rankım sıfırlanıyor sebebi nedir
Bu konuda sonuna kadar haklısın. Lakin VAC yiyordu insanlar.oyunda belirli bir süre geçtikten sonra oyun kendi kendine donuyor ve kapanıyor onada bi bakarsınız ayrıca ''bence'' eski xcsgo pro daha iyiydi görünüş olarak hem daha kolaydı hemde daha anlasılırdı bence o secenegide getirebilirsiniz ban yiyenlerde belli ediyolar farkında olmadan daha dikkatli olurlar artık hiç sıkıntısı yoktu
işte vac yiyenler hileyi belli edip overwatch'a düşüyorlardı da o yüzden yiyorlardı bende yerdim o zaman en az 15-20 maç attım hile ile hiç birşey olmadı hâlâBu konuda sonuna kadar haklısın. Lakin VAC yiyordu insanlar.
Dediğim gibi VAC ekibi ve Overwatch Müfettişleri(arasında ben de varım) çok iyi çalışıyorlar. Niye bu kadar belli ediyorlar ben de hala anlamadım.işte vac yiyenler hileyi belli edip overwatch'a düşüyorlardı da o yüzden yiyorlardı bende yerdim o zaman en az 15-20 maç attım hile ile hiç birşey olmadı hâlâ
bazılar anlarım zaten hileyi belli edip ban yemeyi göze almıslar da böyle vac yedim diye siteye laf edenler var onları anlamıyorumDediğim gibi VAC ekibi ve Overwatch Müfettişleri(arasında ben de varım) çok iyi çalışıyorlar. Niye bu kadar belli ediyorlar ben de hala anlamadım.
Onlara ben "Autism" diyorum. Bence hileler güzel. Kendisi belli edip ban yemişse sitenin suçu ne?bazılar anlarım zaten hileyi belli edip ban yemeyi göze almıslar da böyle vac yedim diye siteye laf edenler var onları anlamıyorum
yani ban yemeyi göze alıcaksın zaten hile kullanıyor isen ban yiyince laf etmiceksin kendi sorunun zorlamı indirtiyorlar sankiOnlara ben "Autism" diyorum. Bence hileler güzel. Kendisi belli edip ban yemişse sitenin suçu ne?
Bende Bunu Sorucaktım ?Arkadaşlar hileyi açınca rankım sıfırlanıyor sebebi nedir