Peki nasıl en sağlıklı legit ayarı elde edebiliriz var mı önerin?Ben yıllardır smurf hesap satan biriyim. Sattığım hesaplarda hiç kullanmadım müşteri memnuniyetinden dolayı. Geçenlerde denedim, güzel geldi. Şimdi ise kendi hesabımda kullanıyorum. Kaç ay oldu hiçbir şey yok. Legit oynadığınız müddetçe sıkıntı yaşamazsınız. Oyun vermemek için şansınızı zorlamayın. Yenilmek gerekli bazı oyunlarda. Kabullenin bu durumu. Kısa vadeli zaferlerin temeli hüsrandır. Uzun vadeli oynayın. Stratejik bakın.
Sevgiler.
Peki nasıl en sağlıklı legit ayarı elde edebiliriz var mı önerin?
Teşekkürler bir de şunu soracağım; aynı hilede “No Recoil Crosshair” masaüstünde çalışıyor, dizüstünde çalışmıyor nasıl çözebilirim var mı bir bilgin?Ben aim kullanmıyorum. Siz de kesinlikle kullanmayın. Bu benim önerim. Açtığım sadece wallhack. Onu da skeleton olarak ayarlıyorum. Uzaklık mesafesini de yaklaşık 3-4 metre gibi ayarlıyorum. Yani, d2 oynuyorsunuz var sayalım; shorttaki adam tuneldeki adamı görebiliyor, ama topmid'deki adamı göremiyor. Bu sizin hem ses kasmanıza yardımcı olur, hem de legit oynamış olursunuz. Aim açmadığınızı düşünürsek de, rakip sizin sadece iyi yer tuttuğunuzu düşünecektir.
hile kullanıyorsan zaten ban yemeyi göze alacaksınTebrik ediyorum bu forumda çoğu kişi vac yediği için buraya gelip şikayet ediyor saten hile kullanmakla vac yemeyi göze alıyorsun.Senin gibilerini bu forumda bulmak zor
knk sana bi sorum olacak lm3 hatası alıyorum ya dün 50 kere denedi 1 kere aılıştırabildm sadece nasıl olcak o reklam onayı tamamAyn aga çok haklısın bu arkdaşlar anlamıyor ben neden ban yemiyorum 3 4 haftardır kulanıyorum hacki Yani yaptınız ayıp ya ciden
Şurada şu konuya bir açıklık getirelim arkadaşlar hile normal şartlar altında VAC ban atmamaktadır.Ancak rekabetçi maçlarında hileyi aşırı derece belli ederek oynarsanız report yersiniz ve yediğiniz report sonucu owerwatch sistemine çıkarsınız.Owerwatch izleyicileri sizleri suçlu bulursa oyun yasağı yani owerwatch yersiniz.Bu 2 tür ban türünü karıştırmayın ki diğer kullanıcılar yanlış bilgi edinmesinler,VAC banı ise daha rekabetçi maça başlamadan yersiniz.Bizim hilemizde de Vac banı ancak hile detected iken yiyebilirsiniz.Detected olan bir hileyi ise kullanacağınızı sanmıyorum.Kısacası hileden Vac ban yedim diyen üyelerin %98'i Owerwatch sisteminden ban yemekte ve sistemi bilmedikleri için Vac ban yediklerini sanıyorlar.
Hayır kalıcı bir bandır.OW banı geçici bir banmıdır
Hayır kalıcı bir bandır.
Arkadaşlar Haklı Bazı Arkadaşlarımız Gaza Gelip Hilenin Resmen Herşeyini Acıyorlar Rekabetcıde Sonra Vac Yedık Kufur Edıyorlar Az Dikkatli Filen Oynasanız Yemezsınız .
OW ban yedikten sonra çevrimdışı (botlar ile) oynayabilirsiniz fakat vac ban yediğiniz zaman çevrimdışı modu oynayamazsınız.
Botlar ile oynayamıyorsan eğer vav ban yemişsin demektir.Hesaba girdikten sonra oynaya basıyorum, Bu hesap topluluk sunucularında yasaklanmıştır yazısı var yukarıda botlarla veya herhangibi bir sunucuya giremiyorum, steam dışındaki sunucularada giremiyorum rekabetçi zaten olmuyor basit eğlenceye veya hiçbir moda giremiyorum yani hesap sadece arayüze sahip oynanılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?