XCSGO'dan VAC Yiyen Herkez İçin Dikkate Alın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ben yıllardır smurf hesap satan biriyim. Sattığım hesaplarda hiç kullanmadım müşteri memnuniyetinden dolayı. Geçenlerde denedim, güzel geldi. Şimdi ise kendi hesabımda kullanıyorum. Kaç ay oldu hiçbir şey yok. Legit oynadığınız müddetçe sıkıntı yaşamazsınız. Oyun vermemek için şansınızı zorlamayın. Yenilmek gerekli bazı oyunlarda. Kabullenin bu durumu. Kısa vadeli zaferlerin temeli hüsrandır. Uzun vadeli oynayın. Stratejik bakın. :)

Sevgiler.
Peki nasıl en sağlıklı legit ayarı elde edebiliriz var mı önerin?

Üye
8 HİZMET YILI
Peki nasıl en sağlıklı legit ayarı elde edebiliriz var mı önerin?

Ben aim kullanmıyorum. Siz de kesinlikle kullanmayın. Bu benim önerim. Açtığım sadece wallhack. Onu da skeleton olarak ayarlıyorum. Uzaklık mesafesini de yaklaşık 3-4 metre gibi ayarlıyorum. Yani, d2 oynuyorsunuz var sayalım; shorttaki adam tuneldeki adamı görebiliyor, ama topmid'deki adamı göremiyor. Bu sizin hem ses kasmanıza yardımcı olur, hem de legit oynamış olursunuz. Aim açmadığınızı düşünürsek de, rakip sizin sadece iyi yer tuttuğunuzu düşünecektir.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ben aim kullanmıyorum. Siz de kesinlikle kullanmayın. Bu benim önerim. Açtığım sadece wallhack. Onu da skeleton olarak ayarlıyorum. Uzaklık mesafesini de yaklaşık 3-4 metre gibi ayarlıyorum. Yani, d2 oynuyorsunuz var sayalım; shorttaki adam tuneldeki adamı görebiliyor, ama topmid'deki adamı göremiyor. Bu sizin hem ses kasmanıza yardımcı olur, hem de legit oynamış olursunuz. Aim açmadığınızı düşünürsek de, rakip sizin sadece iyi yer tuttuğunuzu düşünecektir.
Teşekkürler bir de şunu soracağım; aynı hilede “No Recoil Crosshair” masaüstünde çalışıyor, dizüstünde çalışmıyor nasıl çözebilirim var mı bir bilgin?

● вιя єƒѕαηє ●
Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
ayn kulanırken öyle demiyorsunuz

DAD
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Adam burada bir emek vermiş ve bunu sizinle ücret talep etmeden paylaşmış adama sövecek olan 3 iqlu öglenalar gidip para vererek hile satın alabilirler.

Üye
8 HİZMET YILI
Ayn aga çok haklısın bu arkdaşlar anlamıyor ben neden ban yemiyorum 3 4 haftardır kulanıyorum hacki Yani yaptınız ayıp ya ciden

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Şurada şu konuya bir açıklık getirelim arkadaşlar hile normal şartlar altında VAC ban atmamaktadır.Ancak rekabetçi maçlarında hileyi aşırı derece belli ederek oynarsanız report yersiniz ve yediğiniz report sonucu owerwatch sistemine çıkarsınız.Owerwatch izleyicileri sizleri suçlu bulursa oyun yasağı yani owerwatch yersiniz.Bu 2 tür ban türünü karıştırmayın ki diğer kullanıcılar yanlış bilgi edinmesinler,VAC banı ise daha rekabetçi maça başlamadan yersiniz.Bizim hilemizde de Vac banı ancak hile detected iken yiyebilirsiniz.Detected olan bir hileyi ise kullanacağınızı sanmıyorum.Kısacası hileden Vac ban yedim diyen üyelerin %98'i Owerwatch sisteminden ban yemekte ve sistemi bilmedikleri için Vac ban yediklerini sanıyorlar.

OW banı geçici bir banmıdır

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Hayır kalıcı bir bandır.

İlk hesabımda 3. seviye iken mid kapısının arkasındaydım diğer arkasında rakip vardı, g3sg1 ile kapı arkasından izleyip vurmuştum ardından ban yedim oyuna girerken hata mesajı geliyor . işareti var hiçbir şeye giremiyorum botlar dahilinde

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
OW ban yedikten sonra çevrimdışı (botlar ile) oynayabilirsiniz fakat vac ban yediğiniz zaman çevrimdışı modu oynayamazsınız.

Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Haklı Bazı Arkadaşlarımız Gaza Gelip Hilenin Resmen Herşeyini Acıyorlar Rekabetcıde Sonra Vac Yedık Kufur Edıyorlar Az Dikkatli Filen Oynasanız Yemezsınız .

bunun burayla bi alakası yok ama bir sorunum var başka yerlere yazamadım.
memoryhack panelini açıyorum - csgoyu loadlıyorum - csgoya giriş yaptığımda panel arkada açık olarak kalıyor - csgoya injekte olmuyor

LÜTFEN YARDIM EDİN !

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
OW ban yedikten sonra çevrimdışı (botlar ile) oynayabilirsiniz fakat vac ban yediğiniz zaman çevrimdışı modu oynayamazsınız.

Hesaba girdikten sonra oynaya basıyorum, Bu hesap topluluk sunucularında yasaklanmıştır yazısı var yukarıda botlarla veya herhangibi bir sunucuya giremiyorum, steam dışındaki sunucularada giremiyorum rekabetçi zaten olmuyor basit eğlenceye veya hiçbir moda giremiyorum yani hesap sadece arayüze sahip oynanılmıyor

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Hesaba girdikten sonra oynaya basıyorum, Bu hesap topluluk sunucularında yasaklanmıştır yazısı var yukarıda botlarla veya herhangibi bir sunucuya giremiyorum, steam dışındaki sunucularada giremiyorum rekabetçi zaten olmuyor basit eğlenceye veya hiçbir moda giremiyorum yani hesap sadece arayüze sahip oynanılmıyor
Botlar ile oynayamıyorsan eğer vav ban yemişsin demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...