XCSGO'dan VAC Yiyen Herkez İçin Dikkate Alın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşlar overwact a düştüm tehlikeli durum ve bekleme süresi yazıyor. Şimdi beklemede mi kalacağım yoksa ban mı yedim hileyi çaktırmadan oynadım

Üye
8 HİZMET YILI
Kardeşim Hileyi Açıyorsan Sonucuna Katlanacaksın . Senin Karşında Hack Olduğunu Düşünün Siz Ne Yaparsınız ? Afferin Güzel Hack Mi Derdiniz .

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI

Birde Şunu Demek İstiyorum Hileyi Kullanırken Koşulları Kabul Etiniz

Şimdide Ban Yiyince AAAA Bu Hileyi Yapanına Diyipte Küfür Ediyorsanız O Küfrü Kendinize Edilmiş Sayın

Hile Yapanlarda İnsan Ve Bunuda Düşünün Ve Kapayın Çenenizi.
iyi olur allahtan kötü olur her daim senden bilirler işte bu yüzden hile paylasımına gerek yok kendin yap kendin kullan mantıgı olsun

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
abi hileyi ban yemek için kullanıyorum zaten ama bokunu çıkarmadan 3 gün oldu ban yememek için belli etmemeye çalışıyorum 20ye 15 falan oynuyorum ow düşsem bile belki çakmaz adam seneye üni sınavına gircem haftada 40 saat cs oynuyorum bi ban yesemde kurtulsam :D

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
XCSGo da aim açtıgınız zaman kaç yaparsanız yapın bu 1 bile olsa 2 şekilde belli oluyor misal pistol 1 yaptık makınalıyı 1yada2 bu durumda pistolda adamın kafasının ufacık sağına soluna ustune yada boynuna sıksan bile hs yer ve bu durumu benim gibi yüksek bir sisteme sahip insanlar fark eder. (Mermi gidişi çok net görünüyor) Makinalıda ise aiminiz diyelim cheste ayarladınız adamın gogsune tutarak sıksanız bıle silahınız sekmez(mermileriniz) ve aiminiz titrer düşük ve orta sisteme sahip kullanıcılar bunu fark etmez ama yüksek sisteme sahip kullanıcılar fark eder. Ben fark ettim onu bile bile oynadım makro sanar vs. vs. diye ama eninde sonunda banı yedik overwatchdan. Düşüncem su yonde aimi kullanmayıp sadece wh kullansaydım bence ban yemezdım ben aim titrediği için ban yedim eminim :D Yani sadece aimi kullanın diyenler için yazdım bunu. Ve şu konuda katılıyorum hile VAC atmıyor direk yani kısa zaman once boyleydı ama sanırım detected olmus.

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Şunu bilin memory hackersden indirdiğiniz cs go hileleri vac yemez overe düşer onca zaman kullandım hiç birşey olmadı over watch hariç onuda kendiniz ayarlıcaskınız belli etmeden kullanıcaksınız dostum sen gidip 60 liraya hile alsan bile ondada belli edersen vac yersin iyi forumlar

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Şunu bilin memory hackersden indirdiğiniz cs go hileleri vac yemez overe düşer onca zaman kullandım hiç birşey olmadı over watch hariç onuda kendiniz ayarlıcaskınız belli etmeden kullanıcaksınız dostum sen gidip 60 liraya hile alsan bile ondada belli edersen vac yersin iyi forumlar
Memoryhackers'dan diyerek genelleme yapmasak daha iyi olur çünkü bağımsız coderlar var ve birinin hilesi 5 dakika dayanmadı bile yeni aldıgım hesap 5 dakika sonra daha ilk rek maçına girerken VAC attı :)

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
iyi olur allahtan kötü olur her daim senden bilirler işte bu yüzden hile paylasımına gerek yok kendin yap kendin kullan mantıgı olsun
Bu kişiden kişiye değişir. Ben kodlayabiliyor olsam bilgisayar dili bilsem aynı şekilde paylaşırdım... Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar hesabı ;)

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ban yedim ama ow dan eğer sizde ban yedıysenız hatalı olan sızlersınz

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
HİLEYİ DAHA KULLANMADIM AMA KULLANICAM ÇALIŞIRSA HELAL OLSUN VAC YERSEM SORUNDA DEĞİL YANİ 21 -22 HAZIRANDA ÇOK İYİ BİR İNDİRİM OLACAK .

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
HİLEYİ DAHA KULLANMADIM AMA KULLANICAM ÇALIŞIRSA HELAL OLSUN VAC YERSEM SORUNDA DEĞİL YANİ 21 -22 HAZIRANDA ÇOK İYİ BİR İNDİRİM OLACAK .
Tebrik ediyorum bu forumda çoğu kişi vac yediği için buraya gelip şikayet ediyor saten hile kullanmakla vac yemeyi göze alıyorsun.Senin gibilerini bu forumda bulmak zor :)

Üye
8 HİZMET YILI
Ben yıllardır smurf hesap satan biriyim. Sattığım hesaplarda hiç kullanmadım müşteri memnuniyetinden dolayı. Geçenlerde denedim, güzel geldi. Şimdi ise kendi hesabımda kullanıyorum. Kaç ay oldu hiçbir şey yok. Legit oynadığınız müddetçe sıkıntı yaşamazsınız. Oyun vermemek için şansınızı zorlamayın. Yenilmek gerekli bazı oyunlarda. Kabullenin bu durumu. Kısa vadeli zaferlerin temeli hüsrandır. Uzun vadeli oynayın. Stratejik bakın. :)

Sevgiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...