iyi olur allahtan kötü olur her daim senden bilirler işte bu yüzden hile paylasımına gerek yok kendin yap kendin kullan mantıgı olsun
Birde Şunu Demek İstiyorum Hileyi Kullanırken Koşulları Kabul Etiniz
Şimdide Ban Yiyince AAAA Bu Hileyi Yapanına Diyipte Küfür Ediyorsanız O Küfrü Kendinize Edilmiş Sayın
Hile Yapanlarda İnsan Ve Bunuda Düşünün Ve Kapayın Çenenizi.
Abi Nerden İndirdin SöyleseneKardeşim Hileyi Açıyorsan Sonucuna Katlanacaksın . Senin Karşında Hack Olduğunu Düşünün Siz Ne Yaparsınız ? Afferin Güzel Hack Mi Derdiniz .
Doğru ÖylüyorsunArkadaşlar Haklı Bazı Arkadaşlarımız Gaza Gelip Hilenin Resmen Herşeyini Acıyorlar Rekabetcıde Sonra Vac Yedık Kufur Edıyorlar Az Dikkatli Filen Oynasanız Yemezsınız .
Memoryhackers'dan diyerek genelleme yapmasak daha iyi olur çünkü bağımsız coderlar var ve birinin hilesi 5 dakika dayanmadı bile yeni aldıgım hesap 5 dakika sonra daha ilk rek maçına girerken VAC attıŞunu bilin memory hackersden indirdiğiniz cs go hileleri vac yemez overe düşer onca zaman kullandım hiç birşey olmadı over watch hariç onuda kendiniz ayarlıcaskınız belli etmeden kullanıcaksınız dostum sen gidip 60 liraya hile alsan bile ondada belli edersen vac yersin iyi forumlar
Bu kişiden kişiye değişir. Ben kodlayabiliyor olsam bilgisayar dili bilsem aynı şekilde paylaşırdım... Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar hesabıiyi olur allahtan kötü olur her daim senden bilirler işte bu yüzden hile paylasımına gerek yok kendin yap kendin kullan mantıgı olsun
Tebrik ediyorum bu forumda çoğu kişi vac yediği için buraya gelip şikayet ediyor saten hile kullanmakla vac yemeyi göze alıyorsun.Senin gibilerini bu forumda bulmak zorHİLEYİ DAHA KULLANMADIM AMA KULLANICAM ÇALIŞIRSA HELAL OLSUN VAC YERSEM SORUNDA DEĞİL YANİ 21 -22 HAZIRANDA ÇOK İYİ BİR İNDİRİM OLACAK .