je vole dans l espace
Griffin Premium
Selam yeni bir pc topluyorum sıfır xeon x3440 işlemci alıcam lga1156 overclock ile en az 3.8 ghzye çıkabileceğim anakart varmı? 2. el yada sıfır farketmez bütçe max 350
Gigabyte H55-UD3H Anakart olarak alabilirsin hem rahatca overclock da yapabilirsin 300 tl civarlarında bulabilirsin interneten bi araştır yinede daha iyisini bulabilirsin ama bu saydıklarını yapabilmeni sağlarSelam yeni bir pc topluyorum sıfır xeon x3440 işlemci alıcam lga1156 overclock ile en az 3.8 ghzye çıkabileceğim anakart varmı? 2. el yada sıfır farketmez bütçe max 350
2. bulunmuyor ve aliexpressten sipariş verememGigabyte H55-UD3H Anakart olarak alabilirsin hem rahatca overclock da yapabilirsin 300 tl civarlarında bulabilirsin interneten bi araştır yinede daha iyisini bulabilirsin ama bu saydıklarını yapabilmeni sağlar
Dediğim gibi Aliexpressten sipariş edemem ve 2. elde bulunmuyorişlemci 1156 pinli sana en iyi anakart önerim Gigabyte H55-UD3H bu anakart cidden oc için de gayet iyi bir anakart
I have this very good processorSelam yeni bir pc topluyorum sıfır xeon x3440 işlemci alıcam lga1156 overclock ile en az 3.8 ghzye çıkabileceğim anakart varmı? 2. el yada sıfır farketmez bütçe max 350
5 dk önce o anakarta baktımda bütçem darGigabyte A320M-S2H güzel ve uygun anakart tavsiye ederim