ws diye bir dosya atmıştım config dosyası onu orjinali ile değiştimHangi dosyayı sildin ?
Yeni bir site derken ?bende bu hatayı aldım, 3-4 defa kapatıp açtım olmadı, yeni bir siteden yine aynı şekil xfproject indirdim ve bu hatadan kurtulmayı başardım, önerim şu; 2-3 defa dene eğer olmaz ise siteden tekrar indir.
dediklerini denedim ama başka siteden indirmeyi tam anlaymadım olmadı sonuç olarakbende bu hatayı aldım, 3-4 defa kapatıp açtım olmadı, yeni bir siteden yine aynı şekil xfproject indirdim ve bu hatadan kurtulmayı başardım, önerim şu; 2-3 defa dene eğer olmaz ise siteden tekrar indir.
başka site derken memoryhackers sitesini kastetmiştim , öyle yap tekrar indir vs.vs.dediklerini denedim ama başka siteden indirmeyi tam anlaymadım olmadı sonuç olarak
yeni bir site derken memoryhackers sitesini kastetmiştim , öyle yap tekrar indir vs.vs.Yeni bir site derken ?
Hangi dosyayı sildin ?çözdüm arkadaşlar sağolun appdatadaki dosyayı sildim düzeldi şansa
ws diye bir dosya atmıştım config dosyası onu orjinali ile değiştimHangi dosyayı sildin ?