Xiaomi Mi 11t vs Xiaomi Mi 10t Pro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Red Dead Redemption 2 Sevdalısı
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar, ben ufak da olsa az araştırdım ve kararsızım. Belki bilen arkadaşlar olur diye konuya değineyim, buraya yazayım dedim. Sizce Xiaomi Mi 11t mi yoksa Xiaomi Mi 10t Pro mu tercih edilmeli?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Eğer daha yeni bir işlemci ve daha yeni bir model istiyorsanız, Mi 11T'yi tercih edebilirsiniz. Ancak, daha yüksek megapiksel sayısına sahip bir kamera ve biraz daha düşük bir fiyat arıyorsanız, Mi 10T Pro'yu tercih edebilirsiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Eğer daha yeni bir işlemci ve daha yeni bir model istiyorsanız, Mi 11T'yi tercih edebilirsiniz. Ancak, daha yüksek megapiksel sayısına sahip bir kamera ve biraz daha düşük bir fiyat arıyorsanız, Mi 10T Pro'yu tercih edebilirsiniz.

Hocam oyun performansı olarak hangisi daha iyi peki?

Moderatörün son düzenlenenleri:
HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hocam oyun performansı olarak mi 10t tercihimdir genellikle pubg türü bi oyun oynuyorsan rahatlıkla compact tasarımıyla eline uyucaktır ve çok rahat bir dokunuş hissi var telefonda.

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hocam oyun performansı olarak mi 10t tercihimdir genellikle pubg türü bi oyun oynuyorsan rahatlıkla compact tasarımıyla eline uyucaktır ve çok rahat bir dokunuş hissi var telefonda.
Mi 10T mi yoksa Mi 10T Pro mu? 2 sinin farkını biliyor musunuz?

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben ufak da olsa az araştırdım ve kararsızım belki bilen arkadaşlar olur diye konuya değeniyim buraya yazayım dedim sizce Mi 11T mi yoksa Mi 10T Pro mu?
her zaman bir üst model tabi ki de yine sen bilirsin bütçene de bağlı tabi bence Mi 11T youtubeden karşılaştırma videolarına bakmanı da öneririm....

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Eğer normal gün içinde kullanımın ağırlıksa ve ara sıra oyun oynuyorsanı ben Xiaomi Mi 11T'yi öneririm hem işlemci hem de ekran özellikleri açısından daha güncel bir cihaz ve oyun performansı olarak da iyi bir performans sergiliyor ayrıca kamera kalitesi de oldukça iyi

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben ufak da olsa az araştırdım ve kararsızım belki bilen arkadaşlar olur diye konuya değeniyim buraya yazayım dedim sizce Mi 11T mi yoksa Mi 10T Pro mu?
daha yeni bir model istiyorsanız, Mi 11T'yi i daha düşük fiyata iyi birşey istiyosan 10T Pro'yu tercih edebilirsiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Eğer normal gün içinde kullanımın ağırlıksa ve ara sıra oyun oynuyorsanı ben Xiaomi Mi 11T'yi öneririm hem işlemci hem de ekran özellikleri açısından daha güncel bir cihaz ve oyun performansı olarak da iyi bir performans sergiliyor ayrıca kamera kalitesi de oldukça iyi
Hocam ben yurt dışı almayı düşünüyorum günümüzde malum çok pahalı yurt içi telefon fiyatları. Mi 11T yi de gördüm de bunlarda MediaTek işlemci olduğundan dolay direnç le kayıt yapılmıyor yani güncelleme ve sıfırlamada IMEI gidiyor ama Mi 11T de gözümden geçmedi değil.

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Amoled ekran istiyorsan 11 bakabilirsin, fakat ben daha önce Amoled ekran kullanıp sevmediğim için 10t pro.

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
hocam oyun performansı açısından bakacaksanız olaya donanımsal olarak 10tpro daha iyi fakat xiaominin güncelleme politikasını ben açıkçası beğenmiyorum çünkü yılda 100 çeşit cihaz çıkardıkları için alt sürüm cihazlara güncelleme desteğini çabuk çekiyorlar şayet benim için güncel yazılım önemli desteğin sürmesini istiyorum diyorsan 11t alabilirsin fakat ben işin performansındayım dersen dediğim gibi 10tpro seni üzmez

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kendi deneyimlerime göre Xiaomi Mi 10t Pro'yu beğendim

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
11 t almanı tercih ederim aslında ekran yenileme hızları vs olarak mi10t daha iyi gibi ama ikiside güzel telefonlar ( mi 10t yi al)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...