Eğer daha yeni bir işlemci ve daha yeni bir model istiyorsanız, Mi 11T'yi tercih edebilirsiniz. Ancak, daha yüksek megapiksel sayısına sahip bir kamera ve biraz daha düşük bir fiyat arıyorsanız, Mi 10T Pro'yu tercih edebilirsiniz.
Mi 10T mi yoksa Mi 10T Pro mu? 2 sinin farkını biliyor musunuz?Hocam oyun performansı olarak mi 10t tercihimdir genellikle pubg türü bi oyun oynuyorsan rahatlıkla compact tasarımıyla eline uyucaktır ve çok rahat bir dokunuş hissi var telefonda.
Farketmiyor dostum onlar arasındaki tek fark kamera pixelliği 10t pronun kamerası bi tık daha iyi sadece o kadar.Mi 10T mi yoksa Mi 10T Pro mu? 2 sinin farkını biliyor musunuz?
her zaman bir üst model tabi ki de yine sen bilirsin bütçene de bağlı tabi bence Mi 11T youtubeden karşılaştırma videolarına bakmanı da öneririm....Arkadaşlar ben ufak da olsa az araştırdım ve kararsızım belki bilen arkadaşlar olur diye konuya değeniyim buraya yazayım dedim sizce Mi 11T mi yoksa Mi 10T Pro mu?
daha yeni bir model istiyorsanız, Mi 11T'yi i daha düşük fiyata iyi birşey istiyosan 10T Pro'yu tercih edebilirsiniz.Arkadaşlar ben ufak da olsa az araştırdım ve kararsızım belki bilen arkadaşlar olur diye konuya değeniyim buraya yazayım dedim sizce Mi 11T mi yoksa Mi 10T Pro mu?
Hocam ben yurt dışı almayı düşünüyorum günümüzde malum çok pahalı yurt içi telefon fiyatları. Mi 11T yi de gördüm de bunlarda MediaTek işlemci olduğundan dolay direnç le kayıt yapılmıyor yani güncelleme ve sıfırlamada IMEI gidiyor ama Mi 11T de gözümden geçmedi değil.Eğer normal gün içinde kullanımın ağırlıksa ve ara sıra oyun oynuyorsanı ben Xiaomi Mi 11T'yi öneririm hem işlemci hem de ekran özellikleri açısından daha güncel bir cihaz ve oyun performansı olarak da iyi bir performans sergiliyor ayrıca kamera kalitesi de oldukça iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?