xiaomi mi 9T telefonu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Sizce fiyatına göre iyi bir telefon mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
bro ben MI 9 SE kullanıyorum 6 7 ay oldu yanlış hatırlamıyorsam alalı. Aşırı memnunum sadece kamera konusunda çok yüksek MP olmasına karşın galiba yazılımı çok iyi olmadığından onu hissettirmiyor ama yine de çok kaliteli telefonun sesi çok yüksek sadece Titreşim konusuna bi çözüm bulamadım sadece benim telefonum mu öyle bilmiyorum ama ses kapalıyken titreşim modunda 50 kere de arasalar hissedilmiyor hiç bir sorunla karşılaşmadım henüz tasarım ve kullanım olarak hem çok zarif güzel hem de çok rahat önerebilirim.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Şu anda onlar kesinlikle 9t değerinde olan aynı fiyat çıkacak yeni bir cep telefonu almak üzeresiniz. İyi bir ekip ama işlemcide kaldı

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
red mi note 8 kullanan biri olarak yazdığın modeli tavsiye ederim

⭐▂▃▅▆█⭐█▆▅▃▂⭐
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Şurada yorum yapanların çoğu büyük ihtimalle kullanmıyor. Teknoloji markette incelemiş. Ben Mİ 9T kullanıcısı olarak kesinlikle öneriyorum. Bir kere elinize aldığınız anda verdiği kalite hissi muazzam. Kamerasına kötü diyenler olmuş. Tabiki bir Samsug, bir Apple olamaz ama gündüz çekimleri gayet yeterli. Ön kamera piyasadaki bir çok cihazdan daha iyi. Kullanılan işlemci ve ram zaten ortada. Bana göre tek eksisi yazılım tarafında ama o da hiç problem yaşatmıyor. Huawei de bir zamanlar böyleydi Xiaomi de kendini zamanla geliştirecektir. Bana kalırsa şu an F/P olarak piyasanın en iyilerinden!

Bu arada Xiaomi diye içinizde şüphe varsa Samsung A51 veya M31 alabilirsiniz.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kamerası kötü onun dısında fiyatına göre normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...