ne zamandır gidip gelip bu akıllı bilekliğe bakıyordum. Bugün günün fırsatı adı altında hepsiburada da satışa sunulmuştu bende bekletmeden alıverdim, kargoyu bekliyorum. Bu bilekliği kullanan ya da hakkında olumlu olumsuz yorumu olan var mı?
yorumun için teşekkür ederim kardeşim. dil desteğini çok merak ediyordum özellikle.Mi Fit üzerinden gerekli bileklik ayarlamalarını yaparsan 15 gün garanti tüm ayarlar açık bir vaziyettede 8-9 gün gitmekte mesela bende sürekli otomatik nabız algılama ile uyku takibi açık 7 gün felan gidiyor Mi Band 3'e göre çok daha artısı var en önemlisi Mi Band 3 güneşte ekranı gözükmezken Mi Band 4'ün ekran parlaklığı çok iyi buna bağlı olarak ekranda çok dayanıklı. Duşa girerken bile çıkartmıyorum IP68 sertifikası var zaten adamlar kısaca herşeyi düşünüp bu son seriyi sağlam yapmışlar. Ha bana sorarsanda ya smart watch mu bumu diye bunu al geç derim her işini görür yok ben saatim üzerinden uygulama kullanıcam felan dersen ki çoğu kişinin bu bileklikten öyle bir beklentisi oluyor hayal tabi zaten öyle birşey yok kendin istediğin temayı oluşturursun saate hiç farketmez png de olur gif de Türkçe konusunda şuan sıkıntıları var ç ğ ş ü felan bunlar halen daha adam gibi değil baya güncelleme geldi adam gibi dil olayını çözemediler bir türlü bazen bazı güncellemeler de bileklik seni kanser ediyor sapıtıyor bazen gelen o durumu çözüyor felan yazılımda iyi değiler anlayacağın buna göre karar verip al.