xiaomi mi band 4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ne zamandır gidip gelip bu akıllı bilekliğe bakıyordum. Bugün günün fırsatı adı altında hepsiburada da satışa sunulmuştu bende bekletmeden alıverdim, kargoyu bekliyorum. Bu bilekliği kullanan ya da hakkında olumlu olumsuz yorumu olan var mı?

ᴛʜᴇ ʙᴏʏ ᴡʜᴏ sʜᴀᴛᴛᴇʀᴇᴅ ᴛɪᴍᴇ ⏳
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
mi band 3 kullanıcısıyım baya memnunum bunu satıp 4 almayı planlıyorum yorumu olan varsa bende faydalanıyım :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Güzel bileklik deneme fırsatım olmuştu. Fiyat performans ürünü. Birçok özelliği var hatta uygulaması da mevcut bildiğim kadarıyla oradan ayar yapılabiliyor. Pil ömrü hakkında fikrim yok. Normalin biraz üstünde diyebilirim.

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
GOOD STUFF
  • 14-day battery life
  • Bright, colorful screen
  • Feature-packed at rock-bottom price
  • BAD STUFF
    • Limited types of exercises tracked
    • Sleep tracking is not very accurate
    • Mi Fit app provides few actionable bits of advice

Büyük Lonca Üstadı
Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Pil Süresi Çok İyi Gidiyor

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
arkadaşım kullanıyordu guzel di rahatça kullana bilirsin hayırlı olsun

Only Tuna
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kardeşim mı band 3 var bende gayet şık görünümlü ama mı band 4 de ekran belli oluyor yani pek güzel gözükmüyor fakat daha fazla özelliği var mı band 3 ten en büyük farkı renkli olması

RinshiS

R
Mi Fit üzerinden gerekli bileklik ayarlamalarını yaparsan 15 gün garanti tüm ayarlar açık bir vaziyettede 8-9 gün gitmekte mesela bende sürekli otomatik nabız algılama ile uyku takibi açık 7 gün felan gidiyor Mi Band 3'e göre çok daha artısı var en önemlisi Mi Band 3 güneşte ekranı gözükmezken Mi Band 4'ün ekran parlaklığı çok iyi buna bağlı olarak ekranda çok dayanıklı. Duşa girerken bile çıkartmıyorum IP68 sertifikası var zaten adamlar kısaca herşeyi düşünüp bu son seriyi sağlam yapmışlar. Ha bana sorarsanda ya smart watch mu bumu diye bunu al geç derim her işini görür yok ben saatim üzerinden uygulama kullanıcam felan dersen ki çoğu kişinin bu bileklikten öyle bir beklentisi oluyor hayal tabi zaten öyle birşey yok kendin istediğin temayı oluşturursun saate hiç farketmez png de olur gif de Türkçe konusunda şuan sıkıntıları var ç ğ ş ü felan bunlar halen daha adam gibi değil baya güncelleme geldi adam gibi dil olayını çözemediler bir türlü bazen bazı güncellemeler de bileklik seni kanser ediyor sapıtıyor bazen gelen o durumu çözüyor felan yazılımda iyi değiler anlayacağın buna göre karar verip al.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Gerçekten fiyatına göre çok güzel

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "ejderyabey, publicación: 1604671, miembro: 324530"]
Soy un usuario de Band 3, estoy muy satisfecho. :)
[/ QUOTE]
[QUOTE = "Cy3eRaTh, publicación: 1604780, miembro: 2096005"]
Es realmente muy agradable por su precio
[/ CITA] XIaomi calidad precio

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Kolay kullanım, uzun pil ömrü vs... fiyat performans açısından en iyisi diyebilirim. Bileklik sınıfında bundan iyisini bulamayabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
Batarya konusunda 3 de 4 de mukemmel. Ama 4 bır baska olmus esıme aldım bnde gt2 var. Ben apayrı memnunum :)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Mi Fit üzerinden gerekli bileklik ayarlamalarını yaparsan 15 gün garanti tüm ayarlar açık bir vaziyettede 8-9 gün gitmekte mesela bende sürekli otomatik nabız algılama ile uyku takibi açık 7 gün felan gidiyor Mi Band 3'e göre çok daha artısı var en önemlisi Mi Band 3 güneşte ekranı gözükmezken Mi Band 4'ün ekran parlaklığı çok iyi buna bağlı olarak ekranda çok dayanıklı. Duşa girerken bile çıkartmıyorum IP68 sertifikası var zaten adamlar kısaca herşeyi düşünüp bu son seriyi sağlam yapmışlar. Ha bana sorarsanda ya smart watch mu bumu diye bunu al geç derim her işini görür yok ben saatim üzerinden uygulama kullanıcam felan dersen ki çoğu kişinin bu bileklikten öyle bir beklentisi oluyor hayal tabi zaten öyle birşey yok kendin istediğin temayı oluşturursun saate hiç farketmez png de olur gif de Türkçe konusunda şuan sıkıntıları var ç ğ ş ü felan bunlar halen daha adam gibi değil baya güncelleme geldi adam gibi dil olayını çözemediler bir türlü bazen bazı güncellemeler de bileklik seni kanser ediyor sapıtıyor bazen gelen o durumu çözüyor felan yazılımda iyi değiler anlayacağın buna göre karar verip al.
yorumun için teşekkür ederim kardeşim. dil desteğini çok merak ediyordum özellikle.

C̶a̶r̶p̶e̶ ̶D̶i̶e̶m̶
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
güzel kullanışlı ürün bayada fonksiyonu var kullanan arkadaşlarım var hepsi menun ben eski tip mekanik saatler sevdiğimden takamıyorum ama güzel ürün güle güle kullan

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Mi Band 3 kullanıyorum. Çok kullanışlı ve rahat. Mi Band 4 kullanan arkadaşlarımda var. Onlarda çok memnun. Hayırlı olsun.

Fırtınada ağaçlar nasıl çatırdar bilirmisin kardeş
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
3 kullandım gayet memnunum 1.5 saat su altında kaldı (yanlışlıkla tabi) sıfır sıkıntı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...